上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 15/11/2021 01:39 發表 查看引用來源

好有仙氣喎

遮住對眼都睇到星嫂巧開心,笑到見牙唔見眼
都真係仙㗎,阿星成日俾佢話係咪想激到佢升仙,次次都差唔多堅升㗎。

唔遮係唔得㗎,兩粒頭豉眼加一對王小虎眉,遮住個樣睇落順眼啲嘅,佢成日以為阿星同佢玩矇眼遊戲,仲話阿星鬼馬添😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 00:12 發表 查看引用來源
阿星福囉😬
哈哈。覺得有福很好呢!

開開心心,十幾廿年眨眼就過…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 15/11/2021 11:44 發表 查看引用來源
哈哈。覺得有福很好呢!

開開心心,十幾廿年眨眼就過…
十幾廿年真係好快過,阿星都由死𡃁仔變成死老嘢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 12:21 發表 查看引用來源

十幾廿年真係好快過,阿星都由死𡃁仔變成死老嘢😬
妻子叫我做大叔… 哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 15/11/2021 12:32 發表 查看引用來源

妻子叫我做大叔… 哈哈。
阿星家陣係逆流大叔添😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-13 19:48 發表 查看引用來源

師兄真係客氣,既然師兄放好文,阿星快啲收番張相欣賞師兄大作先😬
HAHA.....
我太耐無update,再唔做D野會無左團火,我太懶,要咁樣先可以保持住呢顆心去埋好個尾。
至於師兄放相,只會令個post更精彩,所以師兄有咩好野都即管share無問題。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-14 15:23 發表 查看引用來源
這種分手也很依依不捨。曾經走得很近的兩顆心,回歸原本的地方…

可以時常回味吧。
我聽人講過,個頭開得靚好緊要,但個結尾收得好其實唔係人人做到。
不了了之,我恨你妳嬲我又或不啾不睬,趙完鬆等等實在太多太多。
我覺得男人應該要做到床上床外都溫暖女生先會真係回味既。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-14 19:41 發表 查看引用來源

好嘢!有故事睇啦😍😍😍😍😍

非常有心機寫呀!感謝你!❤️
嗱,我刻意呢一回短篇左,等師妹妳睇得唔使太辛苦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 00:11 發表 查看引用來源

一段感情,只要有落心,始終都會有感覺。阿星感覺到,大家嘅不捨,無奈,喺埋一齊嘅時候嘅互相需索。一段帶有傷感,但已無遺憾嘅故事。期待師兄下次嘅高潮迭起😬 ...
呢段係小弟當年想知自己係情慾市場既定位同價值,所以先會出現幾位依人同時出現。
其實最想講既係當年唔捨得果份難得既感情,希望接住落黎我表達得到。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-15 01:38 發表 查看引用來源

龍兄呢個故事結尾

我感受到真摯情感
唔止床上激情咁簡單
兩睇,有人可能認為上床遮,使唔使咁認真,但我認為如果對待自己鐘意既野都唔認真,咁人生就真係太過hea了..........
其實同Cherry食好野同開心既事行街去玩既仲有好多,但真係太長篇,所以我都skip左好多,如果唔係只會變左引人入睡。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆