上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/11/2021 15:23 發表 查看引用來源

HAHA.....
我太耐無update,再唔做D野會無左團火,我太懶,要咁樣先可以保持住呢顆心去埋好個尾。
至於師兄放相,只會令個post更精彩,所以師兄有咩好野都即管share無問題。 ...
慢工出細貨,寫故事要好用心,故事先會精彩,同一個故事,用心寫同唔用心寫會有好大分別,師兄嘅故事嘅用心程度,阿星睇到,亦都非常之感受得到,所以師兄一定要keep住團火,呢度需要師兄撐場。

阿星啲相好碎料啦,呢度每位師兄嘅相都非同小可,阿星係班門弄斧,而且阿星文理唔暢順,故事入面嘅情節冇師兄描述得咁絲絲入扣,只敢企喺巨人嘅肩膊之上,學習高瞻遠矚,仿效巨人嘅步伐😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/11/2021 15:31 發表 查看引用來源

呢段係小弟當年想知自己係情慾市場既定位同價值,所以先會出現幾位依人同時出現。
其實最想講既係當年唔捨得果份難得既感情,希望接住落黎我表達得到。 ...
師兄太謙,有魅力嘅男人,女伴係會走埋嚟嘅,所以出現幾位依人真係唔出奇。(咦,阿星係咪又轉彎讚師兄又讚埋自己呢?)😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-15 15:26 發表 查看引用來源

嗱,我刻意呢一回短篇左,等師妹妳睇得唔使太辛苦。
你真係好鬼細心,知我呢啲c9 老花

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-15 15:35 發表 查看引用來源

兩睇,有人可能認為上床遮,使唔使咁認真,但我認為如果對待自己鐘意既野都唔認真,咁人生就真係太過hea了..........
其實同Cherry食好野同開心既事行街去玩既仲有好多,但真係太長篇,所以我都skip左好多,如果唔係只會變左引人 ...
各有不同需要啦!

有d 人只求上床出嘢,有些上床認真玩不過唔放感情

又有啲除情慾外,同時要滿足心靈需要

唔同目的,自然找到唔同partner

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 15:45 發表 查看引用來源

慢工出細貨,寫故事要好用心,故事先會精彩,同一個故事,用心寫同唔用心寫會有好大分別,師兄嘅故事嘅用心程度,阿星睇到,亦都非常之感受得到,所以師兄一定要keep住團火,呢度需要師兄撐場。

阿星啲相好碎料啦,呢度每位師兄嘅相都 ...
其實我最想俾大家知Cherry, Margaux同Bella既個性同態度分別,多於其他。始終女人吸引我既床上只係其一,令我會留神同回頭一定床以外既獨到之處。
希望係黎緊最終回表達到。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-15 15:48 發表 查看引用來源

師兄太謙,有魅力嘅男人,女伴係會走埋嚟嘅,所以出現幾位依人真係唔出奇。(咦,阿星係咪又轉彎讚師兄又讚埋自己呢?)😬
師兄,其實我早年戇戇地會同女生未開始就走人,係之後年少輕狂先不顧後果遮,人始終如果要揀任性,都係後生時做好d。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-15 17:08 發表 查看引用來源

你真係好鬼細心,知我呢啲c9 老花
我留意到妳鐘意男人快靚正遮,老花?who care,如果係真,行埋d企添啊。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-15 17:13 發表 查看引用來源

各有不同需要啦!

有d 人只求上床出嘢,有些上床認真玩不過唔放感情

又有啲除情慾外,同時要滿足心靈需要

唔同目的,自然找到唔同partner
咁要唔要係度招標,唔怕被浪漫死就放馬過黎。🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/11/2021 19:35 發表 查看引用來源

其實我最想俾大家知Cherry, Margaux同Bella既個性同態度分別,多於其他。始終女人吸引我既床上只係其一,令我會留神同回頭一定床以外既獨到之處。
希望係黎緊最終回表達到。 ...
係,師兄嘅描述好仔細,有好多互動,交流嘅唔單止體液,仲有好多嘅情感。可以睇得出師兄同女伴們嘅關係並非單純肉體上嘅滿足,而係花咗好多時間同心機去照顧女伴嘅心靈,所以故事先可以咁精彩。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/11/2021 19:38 發表 查看引用來源

師兄,其實我早年戇戇地會同女生未開始就走人,係之後年少輕狂先不顧後果遮,人始終如果要揀任性,都係後生時做好d。
查實阿星後生到依家都係戇居居。師兄話年輕戇過,即係依家已經由戇轉型;之但係唔知點解阿星人到中年,依然係一碌葛。

不過阿星非常之贊成龍師兄所講,人如果真係要揀任性,後生時做係好啲,年少輕狂,老嚟唔會徬徨😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆