上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-15 15:25 發表 查看引用來源

我聽人講過,個頭開得靚好緊要,但個結尾收得好其實唔係人人做到。
不了了之,我恨你妳嬲我又或不啾不睬,趙完鬆等等實在太多太多。
我覺得男人應該要做到床上床外都溫暖女生先會真係回味既。 ...
結尾都要用好多心力先有呢種回味。

跟著睇Bella...

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 08:57 發表 查看引用來源
係,師兄嘅描述好仔細,有好多互動,交流嘅唔單止體液,仲有好多嘅情感。可以睇得出師兄同女伴們嘅關係並非單純肉體上嘅滿足,而係花咗好多時間同心機去照顧女伴嘅心靈,所以故事先可以咁精彩。😬 ...
有心靈既交流,又好容易過火,變到難捨難離呢…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 16/11/2021 10:35 發表 查看引用來源
係,但係阿星都仍然堅持對女伴要用心,始終肉體關係唔得長久啦嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-15 19:39 發表 查看引用來源

我留意到妳鐘意男人快靚正遮,老花?who care,如果係真,行埋d企添啊。
快?一啲啲㗎咋

性格要爽快,唔好婆婆媽媽
轉數要快,唔係好難溝通

但有點嘢又唔可以快嘅😅

好明顯呀龍兄仲巧年輕,企得太埋,老花Focus 唔到呀😖

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-16 10:35 發表 查看引用來源
如果
適當時候又要識抽身

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 08:57 發表 查看引用來源

係,師兄嘅描述好仔細,有好多互動,交流嘅唔單止體液,仲有好多嘅情感。可以睇得出師兄同女伴們嘅關係並非單純肉體上嘅滿足,而係花咗好多時間同心機去照顧女伴嘅心靈,所以故事先可以咁精彩。😬 ...
我曾經問過唔同既女生,佢地會講,以前有幾個好勁,7Q8Q,有幾個好渣,3分鐘就射,又有一兩個好多野玩,有SM,有露出。
但佢地講得最細緻,描述得最開心,始終往往係床以外既事。
女生過一兩年,只會記得以前果鑊扑得幾多Q,對方真係樣都未必有印象,但如果又扑得,又窩心,女生係會記一世。
我唔鐘意做女生心裡既果班.............. 我鐘意做果個...............

所以情感無交流,同搵SP或ONS有咩分別??我對呢D真係無興趣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 09:01 發表 查看引用來源

查實阿星後生到依家都係戇居居。師兄話年輕戇過,即係依家已經由戇轉型;之但係唔知點解阿星人到中年,依然係一碌葛。

不過阿星非常之贊成龍師兄所講,人如果真係要揀任性,後生時做係好啲,年少輕狂,老嚟唔會徬徨😬 ...
人越有本事,越可以對某D事不敏感,因為佢唔主動都會有人埋身代勞。
呢樣野不論工作又或優秀既外表等等。
試想想,如果男生好人又本身,靚仔高大又有型,佢就算戇居唔識追女仔,都唔需要為呢樣而煩惱。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-16 10:32 發表 查看引用來源

結尾都要用好多心力先有呢種回味。

跟著睇Bella...
Yup~~~~
等等啊師兄。
其實Bella係非常吸引既女仔,其實我好少會鐘意後生女,佢係其中一個,所以俾D時間我。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-16 11:45 發表 查看引用來源

快?一啲啲㗎咋

性格要爽快,唔好婆婆媽媽
轉數要快,唔係好難溝通

但有點嘢又唔可以快嘅😅

好明顯呀龍兄仲巧年輕,企得太埋,老花Focus 唔到呀😖 ...
男女生相處,傾玩談吐不嬲都有距離,講緊真係會身體上有距離,師妹有無遇過D,無視呢種距離,大家一見面就打破呢種潛規則,好快就好埋身傾埋身玩,但又不令妳反感既男人先?又或見D女生好主動就去同男仔玩呢?
呢種快靚正又吸引主動,係獨有氣場。

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/11/2021 15:08 發表 查看引用來源

我曾經問過唔同既女生,佢地會講,以前有幾個好勁,7Q8Q,有幾個好渣,3分鐘就射,又有一兩個好多野玩,有SM,有露出。
但佢地講得最細緻,描述得最開心,始終往往係床以外既事。
女生過一兩年,只會記得以前果鑊扑得幾多Q,對方真係樣都未 ...
有時留喺心入面都未嘗唔係一件好事,起碼有機會懷念嘅時候,唔只剩係記得一碌。

有傷心有快樂,好多時快樂同傷心係一體兩面:冇快樂嘅時候,唔會喺傷心嘅時候期盼;冇傷心嘅時候,快樂就顯得冇乜突出。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆