上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/11/2021 15:11 發表 查看引用來源

人越有本事,越可以對某D事不敏感,因為佢唔主動都會有人埋身代勞。
呢樣野不論工作又或優秀既外表等等。
試想想,如果男生好人又本身,靚仔高大又有型,佢就算戇居唔識追女仔,都唔需要為呢樣而煩惱。 ...
係,當人專注咗喺某件物事之上,會對其他嘅事變得遲鈍,而阿星好玩物喪志,每次揾到一樣嘢令阿星專注,就會忽略哂身邊嘅人同事,所以阿星係一個男人四十戇居居嘅典範。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 11:31 發表 查看引用來源

係,但係阿星都仍然堅持對女伴要用心,始終肉體關係唔得長久啦嘛😬
係架。冇心,會唔開心…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-16 11:47 發表 查看引用來源
如果
適當時候又要識抽身
呢個重難過開始…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-16 15:11 發表 查看引用來源

人越有本事,越可以對某D事不敏感,因為佢唔主動都會有人埋身代勞。
呢樣野不論工作又或優秀既外表等等。
試想想,如果男生好人又本身,靚仔高大又有型,佢就算戇居唔識追女仔,都唔需要為呢樣而煩惱。 ...
咁個男仔唔使做乜都有女埋身,會唔會冇咁珍惜呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 17/11/2021 10:11 發表 查看引用來源

係架。冇心,會唔開心…
所以不如買支按摩棒好過😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-17 10:46 發表 查看引用來源

所以不如買支按摩棒好過😬
咁我估有溫度好過按摩棒掛。不過,搵情人,梗係想多個人錫。遇到個冇心既,都幾失望吧。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 17/11/2021 10:52 發表 查看引用來源
咁我估有溫度好過按摩棒掛。不過,搵情人,梗係想多個人錫。遇到個冇心既,都幾失望吧。
其實男人比女人更多愁善感,君不見古今詩人講到國仇家恨英雄氣短兒女情長流馬尿流鼻涕流口水咩?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 15:54 發表 查看引用來源

有時留喺心入面都未嘗唔係一件好事,起碼有機會懷念嘅時候,唔只剩係記得一碌。

有傷心有快樂,好多時快樂同傷心係一體兩面:冇快樂嘅時候,唔會喺傷心嘅時候期盼;冇傷心嘅時候,快樂就顯得冇乜突出。😬 ...
無錯,所以無可能時時刻刻都係開心情節,只不過開心得黎會唔會值回票價。
好多時女生投訴男人只會頭果10幾次見又浪漫又細心,咁究竟係個男人真係唔識氹,定還是個女生唔再令男人傾心呢,呢個先係重點。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-16 15:59 發表 查看引用來源

係,當人專注咗喺某件物事之上,會對其他嘅事變得遲鈍,而阿星好玩物喪志,每次揾到一樣嘢令阿星專注,就會忽略哂身邊嘅人同事,所以阿星係一個男人四十戇居居嘅典範。😬 ...
HAHA,咁搵樣野,係女生都可以參一手囉。
我以前會游水,做gym,打波,男人一齊玩既多時,女生如果有興趣,都會問可唔可以一齊架。
咁究竟女生真係鐘意果樣運動定神女有心呢?就下回分解嘞。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-17 10:13 發表 查看引用來源
咁個男仔唔使做乜都有女埋身,會唔會冇咁珍惜呢?
好難一概而論,男人如果做運動,女生一齊黎,無問題,最緊要玩時唔係姐手姐腳。
羽毛球,有時真係唔係男人一定贏晒,我遇過贏唔到既女生,我係男人,果下會覺得佢好吸引。
雙打會想同佢打partner,單打會想贏佢,反過黎會加分。相反個女仔黎打卡多過打波,汗都無流兩滴就叫攰呢D就真係算罷啦。
所以男仔會唔會珍惜,其實好睇個女生表現成點,簡單講再戇居既男仔遇上呢D健康活力型既女生多數都會被吸引。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆