上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 20/11/2021 00:48 發表 查看引用來源

都會係㗎。可能社會對男性expectation 因素,未必個個男人都會好自然咁對外或其他人抒發情緒及情感,又或者身邊冇人可以分享或傾訴

情感發放唔到出嚟,收收埋埋喺心裡 ...
每一個人都或多或少有缺失或者遺憾,缺失如果大到影響時常生活,就會做成困擾,甚至成為情緒;而情緒反差太大太多太密集,就會變成壓力。壓力令到人精神綳緊,肌肉綳緊,最慘小星星因為咁而唔識綳緊,所以抒解壓力係有心要嘅😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 20/11/2021 04:06 發表 查看引用來源

原來你就係龍兄講果啲戇居居,但有咁多女女,又有港姐級數嘅老婆

好明顯你就係事業有成,外在條件優秀嘅type 😬
即係咁呀阿吉貓,啲女女呢,全部係假㗎,係老作,係幻想,連個老婆都係阿星揾張明星相嚟充㗎咋。

樹葉某錯係有成鑼嘅,黐哂啲樹葉上身如無意外應該或者可能有機會係一隻憂獸嚟嘅😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-20 00:51 發表 查看引用來源

一於等你!大把時間,慢慢….
不過如果快啲,大家會開心一點🤣🤣🤣
HAHA....... 好好,年尾,再加上而家身份已不是以前,工作忙,返屋企都忙,其實男人都係幼稚,要佢地成長,往往係比較慢熱,我都係,我開始鐘意多左留係屋企。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-20 03:50 發表 查看引用來源

咁會唔會有好多九唔搭八嘅女仔痴埋身,包括pork chop丶痴線丶低智⋯⋯到時咪仲Q煩?

呀龍兄你咁本事,分享吓好喎😬
Yes,如果對方唔係自己想要,將戇居反應發揮到極致。
如果對方係自己心儀,當然要偶有驚喜,令佢認為:咦?你唔係蠢蠢地架咩?你都會識咁做架?
如果件事係7分,為佢而做呢下佢感動會加多2分架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-20 03:53 發表 查看引用來源

Wow wow wow 有幾埋身先?🤔🤔
通常禮貌性都會成米距離,熟既先會埋身D。
但未熟都會拍肩拍背,大情大聖又玩又笑既女仔,好多男人未必識招架,仲會老土自己同自己講句:個女仔係唔係對自己有好感呢?又唔見佢對其他人咁既??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-20 17:18 發表 查看引用來源

HAHA....... 好好,年尾,再加上而家身份已不是以前,工作忙,返屋企都忙,其實男人都係幼稚,要佢地成長,往往係比較慢熱,我都係,我開始鐘意多左留係屋企。 ...
咁乖仔!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-20 17:20 發表 查看引用來源

Yes,如果對方唔係自己想要,將戇居反應發揮到極致。
如果對方係自己心儀,當然要偶有驚喜,令佢認為:咦?你唔係蠢蠢地架咩?你都會識咁做架?
如果件事係7分,為佢而做呢下佢感動會加多2分架。 ...
Total 9 分,咁仲有1分喺邊樹?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-20 12:17 發表 查看引用來源

每一個人都或多或少有缺失或者遺憾,缺失如果大到影響時常生活,就會做成困擾,甚至成為情緒;而情緒反差太大太多太密集,就會變成壓力。壓力令到人精神綳緊,肌肉綳緊,最慘小星星因為咁而唔識綳緊,所以抒解壓力係有心要嘅😬 ...
搵個靚女按摩吓,咁小星星就自己繃緊,長時間處於作戰狀態

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-20 03:43 發表 查看引用來源

又冇心又唔錫人,擺明只係想上床囉

呢啲case 最慘係女方想找情人,點知原來比個心出嚟當狗肺😭冇人欣賞同錫錫😭巧可憐
揾錯人都幾慘。

其實要揾啱人都好難… 你想要既,對方未必俾到。唔夾好失望。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-20 17:18 發表 查看引用來源

HAHA....... 好好,年尾,再加上而家身份已不是以前,工作忙,返屋企都忙,其實男人都係幼稚,要佢地成長,往往係比較慢熱,我都係,我開始鐘意多左留係屋企。 ...
留响屋企就舒服。出街就多姿多彩。

兩樣都享受。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆