上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-12-24 09:39 發表 查看引用來源

平安夜!失身夜!祝大家失身快樂!😁

sam哥?不是講緊小弟吧?😅😅😅
以前平安夜係約女指標日,而家,應該唔會等果日先出手喇,HAHA.......
但都係令人期待,因為星期5,可以玩夜D。

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/12/2021 10:44 發表 查看引用來源

師兄,你講晒外文,呢度無幾多個明架喎,我呢D粗男更加唔明啦。
對的朋友,西班牙真係非常之好嘅地方。查實阿星都係揾哥哥幫手啫,除咗識講英文之外,查實阿星係唔多識其他外語嘅,好似榴槤國嘅語言咁,都係食得Cassy口水多先識得講,你話如果再有啲唔同國籍嘅女仔嘅話呢,阿星應該能操多國語言😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-24 11:42 發表 查看引用來源

對的朋友,西班牙真係非常之好嘅地方。查實阿星都係揾哥哥幫手啫,除咗識講英文之外,查實阿星係唔多識其他外語嘅,好似榴槤國嘅語言咁,都係食得Cassy口水多先識得講,你話如果再有啲唔同國籍嘅女仔嘅話呢,阿星應該能操多國語 ...
HAHA,師兄應該有聽過,想學果個國家既語言,除左正式學習外,最好就係識果個國家既異性,因為堅work又好玩嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/12/2021 12:03 發表 查看引用來源

HAHA,師兄應該有聽過,想學果個國家既語言,除左正式學習外,最好就係識果個國家既異性,因為堅work又好玩嘛。
所以話,能操多國…………語言啦嘛😬

又一年啦,又到平安夜,好好想失身比個黑鬼😌
聖誕節快樂呀各位🎄準備好交換體液未呀😗唉呀,係禮物先啱,不過都係一樣啫hehe

引用:
原帖由 vanillasky 於 202咪笑我啦!1-12-24 10:12 發表 查看引用來源
聖誕快樂!我都準備今日瘋狂失身😂😂
係呀講緊你呀!呢期你show肌最紅!
我唔知今晚會唔會失身畀太太呢?

咪笑我啦!
放得出嚟嘅相多數都係好睇,
但與事實有所不符,雖然並沒有p圖,
但只是移動相機鏡頭所得出來的良好效果,
前路漫漫,還有很長的路要走啊!?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-12-24 10:18 發表 查看引用來源
咪就係年輕嗰種矯情😂而家真係識多咗,就唔會扮乜都識
我就反而深歸左,
乜嘢都好似識少咗,
都係乖乖做個好人夫算數。😅🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-24 10:59 發表 查看引用來源

以前平安夜係約女指標日,而家,應該唔會等果日先出手喇,HAHA.......
但都係令人期待,因為星期5,可以玩夜D。
以前當然係指標日啦!
但我相信當代的年青男女,
都依然會是指標日。
去到平安夜,
嗰種浪漫氣氛,
會引致就算是淑女,
暗裡都會想變壞,
希望能結識返個異性,
男性就更加會想啦!😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-24 10:58 發表 查看引用來源

HAHA,無以前既薯,邊有而家既型呢~~~~

係,可能我有時用電腦上188,佢個系統會拎D相轉黎轉去,算啦,都唔清楚。
算啦算啦!唔型啦由佢啦😂😂
哇,咁咪好似走馬燈咁,你試下upload多幾張試下😆

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-12-24 14:58 發表 查看引用來源

我唔知今晚會唔會失身畀太太呢?

咪笑我啦!
放得出嚟嘅相多數都係好睇,
但與事實有所不符,雖然並沒有p圖,
但只是移動相機鏡頭所得出來的良好效果,
前路漫漫,還有很長的路要走啊!? ...
我今日目前為止失咗三次😂😂無錯,路很長,有排行。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆