上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-12-27 19:52 發表 查看引用來源
唉⋯⋯我嘅黑鬼😔😔😔😔
你既黑人。。即到😂😂😂

附件

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-25 12:08 發表 查看引用來源
來日方長—西班牙

當同Cherry的情感暫告一段落後,我好快就專心的準備出發去西班牙了,說實在緊張的心情倒沒有,因為也不是要去完成什麼目標,但其實就係無明確目標,又好像更要有成績取回來才對的那種感覺就是,而家心 ...
繼續瞓,乜都唔使做,淨享受…

Bella的幸福感吧。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-12-27 16:13 發表 查看引用來源

我先啦係都。。。。
咁要等呢日一齊😂😂
師兄互相"扶持"呢張相真係無得輸...........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-12-28 10:05 發表 查看引用來源
繼續瞓,乜都唔使做,淨享受…

Bella的幸福感吧。
其實前奏既口技唔係單單埋身肉搏,有時適當時候講適當既野,效果會好顯著,即好似我地男人,如果抽插時聽到句: 你好勁,我要,快D,入D,又或break time時女方平時被動,果時卻會主動要求曳多一次,男人都會著晒迷去全力以赴。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-28 12:54 發表 查看引用來源

其實前奏既口技唔係單單埋身肉搏,有時適當時候講適當既野,效果會好顯著,即好似我地男人,如果抽插時聽到句: 你好勁,我要,快D,入D,又或break time時女方平時被動,果時卻會主動要求曳多一次,男人都會著晒迷去全力以赴。:lovelin ...
我通常會講好入呀~~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-12-28 13:16 發表 查看引用來源
無錯,女人係某D體位,又或某D緊張時刻忘情下講呢D,個男人真係咩都俾晒妳,萬事萬靈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-28 12:54 發表 查看引用來源

其實前奏既口技唔係單單埋身肉搏,有時適當時候講適當既野,效果會好顯著,即好似我地男人,如果抽插時聽到句: 你好勁,我要,快D,入D,又或break time時女方平時被動,果時卻會主動要求曳多一次,男人都會著晒迷去全力以赴。:lovelin ...
magic words~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-12-28 13:16 發表 查看引用來源
「射晒入來」呢句都令我失晒理智👻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-28 14:19 發表 查看引用來源

無錯,女人係某D體位,又或某D緊張時刻忘情下講呢D,個男人真係咩都俾晒妳,萬事萬靈。
幾億幾億咁比😆😆😆😆

引用:
原帖由 vanillasky 於 28/12/2021 14:24 發表 查看引用來源
「射晒入來」呢句都令我失晒理智👻
呢句係咒語,每次星塵爆發都係聽到就嚟料😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆