上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

2022,happy new year!🎉🎉🎉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-31 13:59 發表 查看引用來源
當Edwin做完他的導遊後,我倆沿路回酒店時是手牽著手的。天氣凍又人在外地,這刻我是拖得Bella緊緊的。
Bella: 你放心喎,我唔會走架喎。
我: 哦?Sorry,我太用力?
Bella: Haha….. 小小啦,無人時你越捉緊D,我越鐘意,但如果你再 ...
人在異地,特別容易感受浪漫。

重有,女士門衣著都比在香港清涼…嘿嘿。

各位新年快樂,身體健康!

引用:
原帖由 dragonbone 於 31/12/2021 13:59 發表 查看引用來源
當Edwin做完他的導遊後,我倆沿路回酒店時是手牽著手的。天氣凍又人在外地,這刻我是拖得Bella緊緊的。
Bella: 你放心喎,我唔會走架喎。
我: 哦?Sorry,我太用力?
Bella: Haha….. 小小啦,無人時你越捉緊D,我越鐘意,但如果你再 ...
師兄蘇露蚊廸,一句“帶我走”令人無限想像😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-31 14:27 發表 查看引用來源

又有故事更新,要慢慢欣賞Bella嘅故事先得。

其實所有嘅動作,都係為對方而做,只要伴侶滿足,自己嘅滿足比較上嚟,就變得微不足道,阿星年紀大,家陣學習欣賞美麗嘅女孩,始終叔叔去到一個年紀,智慧升級,體能降級,收斂下都係好事。 ...
我寫野慢,呢個係同Bella歐洲行既單元,因為想一口氣,所以update得較快。

HAHA,師兄新一年新希望,最緊要力得從心。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-12-31 22:15 發表 查看引用來源
除夕&新年快樂。。各位
呢幅圖得啊,話咁快就1月3日啦~~~~大家今日回魂未?

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-1-1 07:47 發表 查看引用來源
2022,happy new year!🎉🎉🎉
師兄2022有無咩目標呢?大家又有無呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-1-1 16:43 發表 查看引用來源
人在異地,特別容易感受浪漫。

重有,女士門衣著都比在香港清涼…嘿嘿。
香港完全唔凍,女生既性感好似從來無改變,要長腿有長腿,要靚有靚。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-1 18:17 發表 查看引用來源

師兄蘇露蚊廸,一句“帶我走”令人無限想像😬
每樣野背後既意思往往叫人嚮往過我地成日隨便口講一句我愛你,所以Bella算係當時叫我好記住既一位。

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/1/2022 12:21 發表 查看引用來源

我寫野慢,呢個係同Bella歐洲行既單元,因為想一口氣,所以update得較快。

HAHA,師兄新一年新希望,最緊要力得從心。
Bella同師兄嘅親蜜程度從文中可見,真係含蓄而甜蜜。

力得蟲心就有阿星分,阿星老啦,唔巧令女士們為阿星操心😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆