上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/1/2022 12:25 發表 查看引用來源

每樣野背後既意思往往叫人嚮往過我地成日隨便口講一句我愛你,所以Bella算係當時叫我好記住既一位。
係,一句簡單嘅暗語,只得兩人先明白嘅甜蜜,咁先會令到關係更加親近。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-3 12:22 發表 查看引用來源

香港完全唔凍,女生既性感好似從來無改變,要長腿有長腿,要靚有靚。
我就見到有啲女仔响香港普通保守,去到外地著得少啲布…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-3 14:26 發表 查看引用來源

Bella同師兄嘅親蜜程度從文中可見,真係含蓄而甜蜜。

力得蟲心就有阿星分,阿星老啦,唔巧令女士們為阿星操心😬
感情又何來下下好似電影吸引,但往往平凡中其實可以製造更精彩情境。
而家睇其他人既留言,真係玩得激,相比自己,我要求真係好簡單。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-3 14:27 發表 查看引用來源

係,一句簡單嘅暗語,只得兩人先明白嘅甜蜜,咁先會令到關係更加親近。😬
我,係會為親蜜既女生改稱呼,呢D大家私下先會懂既名稱,往往更sweet。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-1-4 00:58 發表 查看引用來源
我就見到有啲女仔响香港普通保守,去到外地著得少啲布…
唔好講女生,外國男生都輕鬆自在得多。
始終唔係名人,都無人識,爽得多呢,HAHA............
而家天氣暖番D,今日見多左女生短裙短褲添,但春天唔好咁快到好喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/1/2022 15:06 發表 查看引用來源

感情又何來下下好似電影吸引,但往往平凡中其實可以製造更精彩情境。
而家睇其他人既留言,真係玩得激,相比自己,我要求真係好簡單。
簡單有簡單好,細水長流先得嚟穩陣,下下大起大跌真係電影劇本都冇咁多橋段啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/1/2022 15:09 發表 查看引用來源

我,係會為親蜜既女生改稱呼,呢D大家私下先會懂既名稱,往往更sweet。
最緊要係呢啲稱呼真係要私底下先會叫,只有女伴先明。例如阿星成日俾人叫神童星,即係神經兒童星😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-4 15:51 發表 查看引用來源

最緊要係呢啲稱呼真係要私底下先會叫,只有女伴先明。例如阿星成日俾人叫神童星,即係神經兒童星😬
响耳邊叫最銷魂…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-4 15:10 發表 查看引用來源

唔好講女生,外國男生都輕鬆自在得多。
始終唔係名人,都無人識,爽得多呢,HAHA............
而家天氣暖番D,今日見多左女生短裙短褲添,但春天唔好咁快到好喎。 ...
春天有乜唔好呢…?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 5/1/2022 12:29 發表 查看引用來源
响耳邊叫最銷魂…
呻吟住嚟叫😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆