上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

今日林鄭講完野,大家都小心身體,出入平安呀下,查實要唔要買定D野看門口呢下。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-4 15:49 發表 查看引用來源

簡單有簡單好,細水長流先得嚟穩陣,下下大起大跌真係電影劇本都冇咁多橋段啦😬
無錯。
但剛過去既性旦,黎緊既情人節等等,都係出手好機會黎既。
諗番以前真係好多計,因為真係得閒又多情趣,唔似而家,成個人悶晒。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-1-5 12:30 發表 查看引用來源
春天有乜唔好呢…?
春天,回暖,又潮濕,你話令女生高潮又濕晒就正遮,HAHA.......

我都係鐘意秋冬多D,至少乾爽實在係正架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/1/2022 17:39 發表 查看引用來源

無錯。
但剛過去既性旦,黎緊既情人節等等,都係出手好機會黎既。
諗番以前真係好多計,因為真係得閒又多情趣,唔似而家,成個人悶晒。
家下做個住家男人都有佢嘅樂趣嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-5 18:43 發表 查看引用來源

家下做個住家男人都有佢嘅樂趣嘅😬
HAHA,住家男有市場架,韓國早前先講,好多成熟男人而家去學煮野食,做家務,就係因為佢地事業有成之後,先發現少左個女人,想自己都學埋煮野食吸引佢地,好搞笑,同時間問D韓國妹,佢地聽完個個都講呢D男人正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/1/2022 14:14 發表 查看引用來源

HAHA,住家男有市場架,韓國早前先講,好多成熟男人而家去學煮野食,做家務,就係因為佢地事業有成之後,先發現少左個女人,想自己都學埋煮野食吸引佢地,好搞笑,同時間問D韓國妹,佢地聽完個個都講呢D男人正。 ...
識煮嘢食都唔會開聲講俾女仔聽啦,一講,結婚之後就要做埋煮飯公㗎喇,呢啲嘢間唔中做下俾啲驚喜佢就好😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-5 13:39 發表 查看引用來源
呻吟住嚟叫😬
咁樣叫令人瘋狂…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-5 17:41 發表 查看引用來源

春天,回暖,又潮濕,你話令女生高潮又濕晒就正遮,HAHA.......

我都係鐘意秋冬多D,至少乾爽實在係正架。
我都唔鍾意潮濕。啲野易發霉…

不過我都鍾意見到春天既綠色。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-6 14:14 發表 查看引用來源

HAHA,住家男有市場架,韓國早前先講,好多成熟男人而家去學煮野食,做家務,就係因為佢地事業有成之後,先發現少左個女人,想自己都學埋煮野食吸引佢地,好搞笑,同時間問D韓國妹,佢地聽完個個都講呢D男人正。 ...
我唔識煮野… 都要研究下,擴大市場…

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-8-17 15:30 發表 查看引用來源
所以咪上咗黎⋯
好耐冇見喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆