上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 26/1/2022 14:04 發表 查看引用來源

低過0度冷帽都未遲
阿星冇腦啦嘛……………應該係話個腦冇乜血到先啱,唔包住好快個腦會痿縮,變成腦痿,好彩唔係陽痿😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/1/2022 14:12 發表 查看引用來源

HAHA........單身既鐘意曖昧,其實同另一半耐左,可能仲鐘意曖昧。
死啦,咁阿星成日都曖昧,咪即係好有問題囉😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/1/2022 14:19 發表 查看引用來源

師兄,你個銀包有深度啦當然。
女人買野,唔講得笑架。
但今時今日都唔會亂出街,如果出得當然要勁買啦,係唔係先?
每次出街買嘢阿星真係唔可以當講笑,一出街就破財,就嚟破産咁滯😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/1/2022 14:22 發表 查看引用來源

個髮型師講: 男人剪咩都唔緊要,最緊要有頭髮剪。
我都答: 有白頭髮唔緊要,最緊要有頭髮白。

有調查顯示,女生會因認男人頭髮的濃密度而在性幻想上增加減少。
即如果男人多毛濃髮會較易引起女性興奮。 ...
係咩係咩?咁阿星要買啲毛返嚟黐上身度,黐到成個Captain Caveman咁,吸引下啲女性興奮先得啦喂😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/1/2022 14:29 發表 查看引用來源

師兄,10個光頭9個富,仲有一個被人除緊褲,光頭有錢比例高呀喂。
睇嚟阿星好快會係第11個:又光頭又窮😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-26 14:28 發表 查看引用來源

可能果個係師姐呢😂😂
睇就唔似,佢講佢約女仔過程.......
跟手玩重口味既野,真係.......如果係真.......聽住都覺得痛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-26 14:33 發表 查看引用來源

死啦,咁阿星成日都曖昧,咪即係好有問題囉😬
HAHA,有問題就未必,師兄吸引異性就肯定啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-26 14:19 發表 查看引用來源

師兄,你個銀包有深度啦當然。
女人買野,唔講得笑架。
但今時今日都唔會亂出街,如果出得當然要勁買啦,係唔係先?
咁都要睇有冇用,有冇位擺

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-26 14:37 發表 查看引用來源

係咩係咩?咁阿星要買啲毛返嚟黐上身度,黐到成個Captain Caveman咁,吸引下啲女性興奮先得啦喂😬40071659
師兄,適當既毛量,女性真係會份外興奮,好似圖中咁又實在太多,戴口罩都唔方便。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-26 14:29 發表 查看引用來源

師兄,10個光頭9個富,仲有一個被人除緊褲,光頭有錢比例高呀喂。
娛樂圈好興要有錢叔叔😛😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆