上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-1-26 21:36 發表 查看引用來源
正到爆燈呀😍😍😍😍😍
粉紅包,呢排忙緊咩?仲有冇飲魚湯?打藍球?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-27 17:18 發表 查看引用來源

係唔係年尾大家都情緒高漲,開開心心啊。
仲有型爸師兄既圖助慶,真係㷫晒~~~~
咁一齊㷫合合過年啦😍😍😍

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-27 18:42 發表 查看引用來源

天師兄查實叫緊阿星收皮先真,日頭有天師兄矖靚女伴,夜晚有龍師兄講笑話,真係旺丁又旺場😬
星兄有料之人先真。其實真係有好多嘢想討教🙏

引用:
原帖由 vanillasky 於 28/1/2022 11:39 發表 查看引用來源
星兄有料之人先真。其實真係有好多嘢想討教🙏
天師兄講呢啲,阿星睇到師兄嘅女伴佩服到五體投地,小星星都不斷敲地😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-27 10:44 發表 查看引用來源
呢d情況,我都係乖乖繳械🤭
呢啲情況,唔好停啊!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-27 18:40 發表 查看引用來源

查實阿星唔剪頭都咁吸睛…………………即係咁,喺街上面睇住一條會移動嘅燈柱行過,點都會望兩眼嘅,阿星試過好多次搭地鐵嘅時候前面企咗個年輕嘅女士,一轉身只望到阿星個肚腩,猶豫咗一兩秒先抬高頭望下阿星,然後一下就俾阿 ...
HAHA.....我係度諗一個有趣情況。
牙醫既護士,揀男友應該最困難。
我最近洗牙時忽發奇想的。
我們男人,行出街會有型、有款、衣著配搭,整理好髮型面油等等,總言之就是不會太失禮於人前。
但一到洗牙,哪怕你多有形,牙醫護士幫手時一見你棚牙,都會心裡有數究竟你個人衛生有多整潔。
當然是有點無聊,但這個是事實,外表再好,內裡究竟是龍是蟲,男人終究不能時刻都妝扮得來。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-28 11:38 發表 查看引用來源
咁一齊㷫合合過年啦😍😍😍
話咁快下星期就係,時間過得真快。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-28 15:06 發表 查看引用來源

我們男人,行出街會有型、有款、衣著配搭,整理好髮型面油等等,總言之就是不會太失禮於人前。
但一到洗牙,哪怕你多有形,牙醫護 ...
我有牙醫助護朋友,的確咁講

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/1/2022 15:06 發表 查看引用來源

但一到洗牙,哪怕你多有形,牙醫護 ...
同意呀龍師兄,所以阿星唔多扮,反正打扮同唔打扮阿星個叔叔樣都差唔多,完全令唔到女人提得起勁,不如唔扮,睇多兩本書仲好😬

引用:
原帖由 bcm 於 2022-1-29 09:50 發表 查看引用來源

我有牙醫助護朋友,的確咁講
就係囉。
我今次去洗,我都自知自己成日飲咖啡,牙又點會真係好靚呢.......
去時醫生客氣地講:嘩,Dragon,你大隻左喎。
我: 邊有呢,肥左就真。 ( 正當有少少沾沾自喜feel時,醫生一check牙。)
醫生: 唔..... 如果你飲咖啡,真係要飲多D水,又或密D刷牙。

我果時一邊被洗牙,一邊被護士照顧中,真係諗: 幾型都無用,一睇棚牙,咩都現晒型,其實護士呢個行業都幾厭惡........ 醫生果兩個護士仲要幾索添架.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆