上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-2 02:12 發表 查看引用來源
已高潮的女生,當眼神半開合時,即大多數都正處於大腦迷糊,思緒在飄飄然中又像斷了電源的迷離著,她們會任由男人擺佈,不是不懂反抗,而是身心正興奮地享受,她們正期待男人有什麼下一步可以為她們帶來巨大衝擊,最好是那話兒的巨大 ...
咁正既女伴,玩到攰… 好唔捨得呢…

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/2/2022 01:43 發表 查看引用來源

Good.
師兄你知嘛,我係落場實戰型,我鐘意咩都邊玩邊做邊讀,份外入腦又夠挑戰性。
龍師兄係身體力行嘅人,落場玩嘅好處,就係能夠確實體驗到效果,並且加以印證;而並非單靠書本上嘅知識,紙上談兵。身體力行嘅人,大多動覺(感覺,觸覺,手感之類)強勁,對比視覺,聽覺嘅學習模式,動覺嘅人實在強太多。不過動覺強嘅人亦都有弱點~~~坐定定就要佢哋命。唔知龍師兄係咪都坐唔定呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-3 11:04 發表 查看引用來源

哈,阿星都聽過一個類似嘅另一版本:一個西人有個女朋友叫Wendy,由於太愛佢,所以將佢個名"WENDY"紋咗喺雄偉嘅細佬上面,當細佬休息嘅時候,只會睇到"WY"兩隻字母,相當盞鬼。有一日,西人去厠所小解,咁啱隔離企咗個黑人一齊殊殊,西 ...
其實呢D不文笑話女生好鐘意聽,如果講俾佢地聽,唔同既反應仲可以代表佢地對自己既好感度添。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-3 11:44 發表 查看引用來源
其實大部份既女生都好感性既,佢地都想男生寵同縱,係睇個男既識唔識做既先遮。
男人咩都唔表示,就想女生落力又動情,試問又邊有呢D事架,係咪先師兄?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-3 13:38 發表 查看引用來源

龍師兄係身體力行嘅人,落場玩嘅好處,就係能夠確實體驗到效果,並且加以印證;而並非單靠書本上嘅知識,紙上談兵。身體力行嘅人,大多動覺(感覺,觸覺,手感之類)強勁,對比視覺,聽覺嘅學習模式,動覺嘅人實在強太多。不過動覺強嘅人亦都 ...
又或咁樣講,其實我覺得自己性格都幾多樣性,查實呢樣野我覺得每個人都係,只不過我比較知自己強弱係邊。
我本身個人鐘意落埋場玩,因為咁樣先吸收得快同埋真係腎上腺急升而份外興奮提神, 但我又發現自己其實另一性格係喜歡觀察分析,例如我以前學界踢波係守門員兼隊長咁,我喜歡指揮部署,一來我唔係前峰既材料啦下,二來我聽過教練講,守門員係足球裡最唔起眼既位置之一,卻其實係最重要既其中一員,因為只要守門員唔失波,簡單黎講隊波唔贏都好都肯定唔使輸先,而我發現我幾鐘意做呢個可以瞻前顧後落場打卻又要冷靜非常、無人太留意既角色。
仲有其實我鐘意對賭,唔係單純賭博,係觀察人果隻,例如玩橋牌果隻。

引用:
原帖由 dragonbone 於 4/2/2022 03:30 發表 查看引用來源

又或咁樣講,其實我覺得自己性格都幾多樣性,查實呢樣野我覺得每個人都係,只不過我比較知自己強弱係邊。
我本身個人鐘意落埋場玩,因為咁樣先吸收得快同埋真係腎上腺急升而份外興奮提神, 但我又發現自己其實另一性格係 ...
多樣性係好樹嚟嘅,唔係好似阿星咁剩係中意坐喺度睇,郁下都懶。

阿星係一個喜歡站於規矩嘅另一邊嘅觀察者,即係果啲一日未到阿星都唔願郁果啲呢,阿星老婆成日話阿星懶到出汁,但係阿星啲汁真係都出得七七八八,係時候要起身郁下先得。

曾幾何時阿星都打過下籃球,做過下中鋒㗎,叫做係生得高而得到嘅位置咁,不過阿星天生就懶,所以隊長就同阿星無緣喇。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-4 03:30 發表 查看引用來源

我本身個人鐘意落埋場玩,因為咁樣先吸收得快同埋真係腎上腺急升而份外興奮提神, 但我又發現自己其實另一性格係 ...
龍門嚴格黎講係後場指揮官🤫
同埋唯一要信就係2條門柱1條門眉
其餘既人唔好盡信
99%輸波會賴龍門守得唔好,而唔係前鋒踢得唔好

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-3 11:44 發表 查看引用來源
正到咁,真係要懂得休息吓。如果唔係,成日咁搞法,點止攰咁簡單⋯⋯分分鐘冇晒精力

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-29 13:02 發表 查看引用來源

書要睇,習要學,堂更要上。
而家疫情,更要進修進修呢~~~~
小弟係兩位護士前樣衰完,當然要執好D黎緊拜年好樣D見人啦。
師兄都係,大家都係呢。
HAHA...... ...
人生咁先正!有passion 去學去睇去體驗,就會好熱愛生活㗎啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-2 12:12 發表 查看引用來源

龍師兄個經歷令阿星諗起一個故仔:有位男士因為小腸氣入急症室,男護士去幫佢檢查小兄弟,行出嚟嘅時候撞見一位女護士同事,就同佢話:「啲人真係奇怪,紋身就紋身啦,邊度唔好紋,紋落果度都得嘅?」

女同事好奇,就問男護個病人紋乜 ...
🤣🤣
之後⋯男病人心諗:點解變咗VIP,日日咁多護士同我抹身?又pat pat 咭針?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆