上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-4 07:55 發表 查看引用來源

多樣性係好樹嚟嘅,唔係好似阿星咁剩係中意坐喺度睇,郁下都懶。

阿星係一個喜歡站於規矩嘅另一邊嘅觀察者,即係果啲一日未到阿星都唔願郁果啲呢,阿星老婆成日話阿星懶到出汁,但係阿星啲汁真係都出得七七八八,係時候要起身 ...
其實人係要俾唔同既個性跑出黎抖下氣先好既。
即我成日覺得,冷靜既人99次決定都理性時,不妨搵1次半次係任性,反之亦言,我好鐘意去玩D唔擅長既野,考下自己應變同潛在個性。其實人接觸新野,容貌好多時都會容光煥發左架,因為有新衝擊,刺激到個人成個都精神晒呢。
所以我好鐘意咩都試。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-2-4 09:52 發表 查看引用來源

龍門嚴格黎講係後場指揮官🤫
同埋唯一要信就係2條門柱1條門眉
其餘既人唔好盡信
99%輸波會賴龍門守得唔好,而唔係前鋒踢得唔好
師兄好耐無見,新年快樂。
HAHA,踢波輸贏都一定會有,其實我係幾enjoy部署得宜,再遠遠望住佢地慶祝入波,到逆境波捱打時我又守得住令佢地放心反攻,果種落場先會明白攻守轉變應變既氣氛,成班人齊心咁打,其實係好叫人回味。(最正之一係女同學會係場邊打氣)
但守門員其實堅吃力不討好,我果時真係周身傷,但年青就係熱血,呢樣野,人大左就真係變得就住就住。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-5 01:49 發表 查看引用來源

人生咁先正!有passion 去學去睇去體驗,就會好熱愛生活㗎啦!
師妹,我何止學呢D,我家陣讀番小學既課程添啊,點解?唔講笑,而家小學生D野真係深到不得了,Steam已經令我大開眼界,其他科真係深到呢~~~~我呢個假期係屋企勁溫書啊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-4 03:10 發表 查看引用來源
其實大部份既女生都好感性既,佢地都想男生寵同縱,係睇個男既識唔識做既先遮。
男人咩都唔表示,就想女生落力又動情,試問又邊有呢D事架,係咪先師兄? ...
係。花多啲心思,氹得佢開開心心。其實咁都好滿足。有回報就係bonus呢。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-5 01:41 發表 查看引用來源

正到咁,真係要懂得休息吓。如果唔係,成日咁搞法,點止攰咁簡單⋯⋯分分鐘冇晒精力
我諗咁盡情就係因為機會唔多。我估呢種機會只得一次半次…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-5 03:58 發表 查看引用來源
師妹,我何止學呢D,我家陣讀番小學既課程添啊,點解?唔講笑,而家小學生D野真係深到不得了,Steam已經令我大開眼界,其他科真係深到呢~~~~我呢個假期係屋企勁溫書啊。 ...
其實,我覺得小學課程唔好咁深會好啲。

培養好奇心,等佢地自己學多啲會好好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-5 03:58 發表 查看引用來源

師妹,我何止學呢D,我家陣讀番小學既課程添啊,點解?唔講笑,而家小學生D野真係深到不得了,Steam已經令我大開眼界,其他科真係深到呢~~~~我呢個假期係屋企勁溫書啊。 ...
名乎其實陪太子公主讀書

係咁㗎啦!做乜都要深入了解吖嘛⋯⋯包括認識女人. 你明嘅🤭

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-5 10:42 發表 查看引用來源
係。花多啲心思,氹得佢開開心心。其實咁都好滿足。有回報就係bonus呢。
氹得女伴開開心心,好多野都能得心應手,床上床下聽聽話話,點會唔滿足😬⋯⋯ JJ 都可以滿足晒添

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-5 10:42 發表 查看引用來源
HAHA........師兄,咁機會黎嘞,黎緊情人節喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-5 10:46 發表 查看引用來源
其實,我覺得小學課程唔好咁深會好啲。

培養好奇心,等佢地自己學多啲會好好。
而家小學D野真係好堅.......
其實佢地都鐘意既,至少我屋企既小魔怪係,我都贊成將學習當遊戲咁玩,就會易入腦同主動。
我講堅,係而家學校會揀部份學生,去學飛行理論同飛機既智識,同埋資優既入大學學習下,如果唔係而家疫情,我都真係好有興趣想知其實係點樣。
講真,我不嬲當進修都係好好玩既,所以我除左自修同上堂,家陣睇小魔怪既課本,都真係長智識,佢同我年代教既已好唔同。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆