上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-2-6 21:31 發表 查看引用來源
sam兄近排操成點?封咗幾個禮拜gym🥲好L餓呀😂
咁又係,啲gym room閂咗咁耐,
好在我一向都在屋企鍛鍊,
所以對我冇乜影響。😁

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 00:45 發表 查看引用來源

唔知Sam 兄幾時update 吓成績表😍
閃卡!閃卡! 📣📣📣📣📣📣
眨下眼操咗都有一年半,
近月感覺進入了平台期,
可能屋企始終受到負重的規限,
近來覺得自己冇乜進步。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-6 01:39 發表 查看引用來源

氹得女伴開開心心,好多野都能得心應手,床上床下聽聽話話,點會唔滿足😬⋯⋯ JJ 都可以滿足晒添
哈!其實有時唔聽話,surprise me都很驚喜。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-6 02:06 發表 查看引用來源

HAHA........師兄,咁機會黎嘞,黎緊情人節喎。
好傷腦筋呢…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-7 10:19 發表 查看引用來源
好傷腦筋呢…
咪喺,最怕就係情人節,
真係要傷腦筋。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-7 07:44 發表 查看引用來源

唔記得荷蘭定瑞典嘅小學,係冇課程同功課嘅,只有不斷咁帶啲小朋友去睇呢啲睇果啲,等佢哋發問,等佢哋去發掘。蘇格拉底式教學冇錯睇落進展係慢嘅,不過學習並非要學幾多學幾快,而係在乎大家學咗之後點樣消化,點樣運用,點樣喺日 ...
以現今社會發展,淨係學知識已經唔夠。不過我諗香港課程都改緊…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-6 02:21 發表 查看引用來源
而家小學D野真係好堅.......
其實佢地都鐘意既,至少我屋企既小魔怪係,我都贊成將學習當遊戲咁玩,就會易入腦同主動。
我講堅,係而家學校會揀部份學生,去學飛行理論同飛機既智識,同埋資優既入大學學習下,如果唔係而家疫情,我 ...
培養到好奇心,小朋友會自己問人,會不繼吸收,咁就唔使擔心。

其實去睇飛機又得,去郊外睇雀都得,到處都係學習機會。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-2-7 10:23 發表 查看引用來源

咪喺,最怕就係情人節,
真係要傷腦筋。🤣🤣🤣
師兄係咪要送好多份所以傷腦筋…?哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-7 10:31 發表 查看引用來源
師兄係咪要送好多份所以傷腦筋…?哈哈。
當然唔係啦!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-2-6 14:18 發表 查看引用來源

師兄努力啊!等睇你成果。😁
師兄,我而家個成果偏hea果邊,我最近2星期內咩糕都食.........
即男人係呢D日子,食咩都包底,年糕,黃金糕,蘿白糕等等......
就黎3高都似。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆