上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-7 10:19 發表 查看引用來源
哈!其實有時唔聽話,surprise me都很驚喜。
扮唔聽話,扮晒嘢好驚加反抗
再 no no no !

係咪咁👆🏻

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/2/2022 14:10 發表 查看引用來源

我知呀!
喺日本嘅情人節,女仔會送朱古力比男仔㗎!有啲甚至會送埋比公司啲男同事。
而一個月後,男仔就要回禮,傳統上,價值仲要係女果份嘅2-3 倍🤣

所以星兄成日話,免費嘅嘢係最貴😅

有一年情人節,我同女女喺日本,嘩!百貨公司 ...
某錯,免費係最貴嘅,所以唔花費多啲就某得蝕😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 14:10 發表 查看引用來源

我知呀!
喺日本嘅情人節,女仔會送朱古力比男仔㗎!有啲甚至會送埋比公司啲男同事。
而一個月後,男仔就要回禮,傳統上,價值仲要係女果份嘅2-3 倍🤣

所以星兄成日話,免費嘅嘢係最貴😅

有一年情人節,我同女女喺日本,嘩!百貨公司 ...
HAHA,以前讀書時我都好興情人節收朱古力,尤其有一段時間單身,果時最爽,台妹日本妹好似都有機發展時期,當然.......直到認左頭之後,即有左女友,就乜鬼都無收,仲要次次男仔送先添.......

我覺得係外國過情人節有氣氛好多,可能果時個人簡單之餘,而且情人節前夕真係好好氣氛,我果時最鐘意DIY野俾女生。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 14:14 發表 查看引用來源

運動?有乜好介紹?

唔好話冬奧,連外國啲朋友都放晒滑雪相喺臉書,好羨慕😍😍😍😍
我尋日見滑雪比賽時,真係好有畫面,好想快D去玩添啊.......
冬奧最好睇係,佢地比賽唔使戴口罩,如果妳同我講要檢測清清楚楚後去玩唔使戴口罩,要幾煩我都鐘意。

家裡運動其實都係Tabata多,再簡單D我覺得開合跳波比跳下加伸展都唔錯。
師妹......妳係講呢隻,定還是唔著衫流晒汗果隻呀??我會唔會正經左??

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-7 14:21 發表 查看引用來源

哈,阿星屋企嘅大王就啱啱相反,行行企企,求求其其,咁又考全級二十幾。阿星問佢覺得下次考幾多,佢話應該十幾啦,阿星聽完就話不如你加把勁,考個十名以內試下啦,你做佢講咩?佢話:「唔好啦,咁辛苦。」阿星真係俾佢吹脹😬 ...
HAHA,其實有時都係架,假設出7成力都已唔錯,再爬升往往出9成力都未見太大分別,就都係7成力keep住去算。
我以前都係咁,擺明知道頭10名辛苦好多,夠數上就算,但直到有D地方想贏先,心態先伯轉變。
男人要好勝,先會更有動力,唔知師兄覺唔覺,男人想擁有果樣野,想得更多,自不然唔叫都會去做。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 15:53 發表 查看引用來源

HAHA,以前讀書時我都好興情人節收朱古力,尤其有一段時間單身,果時最爽,台妹日本妹好似都有機發展時期,當然.......直到認左頭之後,即有左女友,就乜鬼都無收,仲要次次男仔送先添.......

我覺得係外國過情人節有氣氛好多,可能 ...
情人節收朱古力。
平日收蛋糕?似乎你班admirer 唔想龍兄只品嘗朱古力同蛋糕喎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 16:00 發表 查看引用來源

我尋日見滑雪比賽時,真係好有畫面,好想快D去玩添啊.......
冬奧最好睇係,佢地比賽唔使戴口罩,如果妳同我講要檢測清清楚楚後去玩唔使戴口罩,要幾煩我都鐘意。

家裡運動其實都係Tabata多,再簡單D我覺得開合跳波比跳下 ...
昨晚冬奧,喺電視聽到選手塊板刮到雪(冰)而停低果下聲,正到呢🥰🥰

Tabata 都可以唔著衫留晒汗,公園有時見到😍 但只限型男靚仔唔該

床上運動,有時男人鐘意女伴著小小衫㗎,半透果隻,係咪先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-7 15:53 發表 查看引用來源

我覺得係外國過情人節有氣氛好多,可能 ...
我朱古力無收過,暱名紙仔中學就有收,不過唔知邊個就掉左
可能我氣場問題,讀書又好工作又好無咩女性會同我接近
不過老婆又好,情人又好佢地最初感覺我係有危險性,我問係咪咸咸濕濕,佢地講唔係
我俾女人感覺係距離同危險我都唔明點解

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-2-7 17:14 發表 查看引用來源
我朱古力無收過,暱名紙仔中學就有收,不過唔知邊個就掉左
可能我氣場問題,讀書又好工作又好無咩女性會同我接近
不過老婆又好,情人又好佢地最初感覺我係有危險性,我問係咪咸咸濕濕,佢地講唔係
我俾女人感覺係距離同危 ...
唔通一望你就覺得好有獸性,我指床上畫面

或者下半身氣埸⋯⋯已經感受到師兄龍精虎猛?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-2-7 18:09 發表 查看引用來源

唔通一望你就覺得好有獸性,我指床上畫面

或者下半身氣埸⋯⋯已經感受到師兄龍精虎猛?
唔係獸性,係對人有距離感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆