上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-31 21:51 發表 查看引用來源

其實……呢個情況J換J之間妳會唔會有時間飲水架。😅😅
冇飲水
不過臨走時,飲左一枝水

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-8-31 20:03 發表 查看引用來源

無買呀,你有買新玩意?🤣🤣
冇呀,用手最方便😂😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 18:39 發表 查看引用來源
幫其中一個除褲含,之後佢揸我波,突然一個人入咗黎之後自動沖涼先,沖完涼佢就捉住我隻手摸佢鳩,一邊含另一邊摸佢鳩,之後一個爆了,又一個入黎,我繼續含之後佢又爆了,又再含多兩條鳩,臨走之後佢揸我 ...
我計到5個男人喎,有5條J,你之前又話4個男人既😥

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-31 22:10 發表 查看引用來源
我計到5個男人喎,有5條J,你之前又話4個男人既😥
4個人喎

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 18:39 發表 查看引用來源
幫其中一個除褲含,之後佢揸我波,突然一個人入咗黎之後自動沖涼先,沖完涼佢就捉住我隻手摸佢鳩,一邊含另一邊摸佢鳩,之後一個爆了,又一個入黎,我繼續含之後佢又爆了,又再含多兩條鳩,臨走之後佢揸我 ...
我計到五條😅

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 22:11 發表 查看引用來源
4個人喎
1. 原本1個2. 突然一個入左黎沖涼,沖完涼,你幫佢含同摸佢
3. 之後又一個入黎,佢又爆了
4-5. 之後又再含「多2條」(定係你想表達呢2條其實已經係之前3個當中既其中1條或2條呢)

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-8-31 22:18 發表 查看引用來源

我計到五條😅
我都數到5條

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-8-31 22:18 發表 查看引用來源

我計到五條😅
我都計到5條

含一條,有一個人沖完涼出黎(+1), 再一個入黎(+1)、最後含多兩條(+2)

咪5條囉

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2020-8-31 22:23 發表 查看引用來源
我都計到5條

含一條,有一個人沖完涼出黎(+1), 再一個入黎(+1)、最後含多兩條(+2)

咪5條囉
再一個入黎。。。。。應該係指沖完涼個條友入佢口

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-31 22:39 發表 查看引用來源

再一個入黎。。。。。應該係指沖完涼個條友入佢口
大家等Mui解釋下,始終佢係當事人嘛,得佢最清楚,可以解釋清楚條數學題,可能係我哋理解錯左姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆