上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-2 14:30 發表 查看引用來源

教練咁好有兩件跟住一齊
我跟住人先真😂😂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-2 14:44 發表 查看引用來源

我跟住人先真😂😂
唔係好明

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-2 15:01 發表 查看引用來源

唔係好明
無野了😂😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-2 13:03 發表 查看引用來源
不過而家都唔敢去食buffet啦
諗緊黎緊呢個月可以去邊食晚飯
等咗一年到霸氣月,但唔知可以食乜好⋯
咩係霸氣月

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-2 13:03 發表 查看引用來源
不過而家都唔敢去食buffet啦
諗緊黎緊呢個月可以去邊食晚飯
等咗一年到霸氣月,但唔知可以食乜好⋯
咩係霸氣月

我估大家都知,Marvel既黑豹死左,其實我幾鐘意呢個角色,同大熱既Ironman一樣高科技卻有著不一樣的方式表現。而Chadwick Boseman既離去,佢做左既善事善心我就唔多講了,但原來佢只係得43歲,OH........ 比我仲後生

我真心覺得,原來有D野要發生,其實唔係離自己好遠。

各位好,食在晚飯末呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-2 20:17 發表 查看引用來源
各位好,食在晚飯末呀
未食㗎,宜家先撘緊車返屋企,你呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-2 15:52 發表 查看引用來源
我估大家都知,Marvel既黑豹死左,其實我幾鐘意呢個角色,同大熱既Ironman一樣高科技卻有著不一樣的方式表現。而Chadwick Boseman既離去,佢做左既善事善心我就唔多講了,但原來佢只係得43歲,OH........ 比我仲後生

我真 ...
係呀,早幾日就睇到呢段新聞,我都覺得太突然,有啲嘢真係無得預備,就好似係意外,病痛都叫有得早知下。

所以只可以講珍惜眼前...........人,哈哈😄

應該係好好珍惜你身邊嘅人,事,所以嘢都唔係必然。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-2 20:45 發表 查看引用來源

未食㗎,宜家先撘緊車返屋企,你呢?
一早食完,8:30
咁夜先收工
坐多陣做運動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆