上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-28 08:43 發表 查看引用來源

查實阿星真係識條鐵,不過識嘅女伴都比較成熟,佢哋各自本身都係識得享受嘅人。有情趣係一樣好好嘅禮儀,所以阿星唔識唔緊要,女伴識嘅比阿星多,而阿星又係一個好學不倦嘅人,慢慢就照版煮碗學埋學埋好多唔等使嘅嘢喇😬 ...
我覺得床以外既交流好緊要,未好熟就上床,就只會記住佢床技,胴體吸唔吸引,
但相處上熟左了解左又夾,床上纏綿既感覺就會被加乘,
大家都有情趣,有要求有品味時,再到上床都一流,會記住對方既野就豐富好多,對對方既感覺都會立體左,而唔係過左一定既年月日後,只記得同對方上過床。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-28 08:45 發表 查看引用來源

龍師兄咁努力,搞到阿星都想操下添。不過以龍師兄嘅底,應該肥唔得去邊,所以冇問題嘅😬
好玩啊,基本上而家似係同教練約好每星期打一場,而打呢一場之前就會自己練體能,整個過程好單純,對泰拳同自己體能既追求好純粹,唔知師兄有無呢樣野,人工作處世有時好複雜,會想係某D地方尋找果份簡單、純粹、初心。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/5/2023 11:22 發表 查看引用來源

我覺得床以外既交流好緊要,未好熟就上床,就只會記住佢床技,胴體吸唔吸引,
但相處上熟左了解左又夾,床上纏綿既感覺就會被加乘,
大家都有情趣,有要求有品味時,再到上床都一流,會記住對方既野就豐富好多,對對方既感覺都會立體左 ...
係,人越大,追求嘅事情越趨向接近屬靈。年輕嘅時候貪戀美麗成熟嘅肉體;依家人老咗,反而會嚮往更多嘅情感交流,肉體,反而越嚟越少。

唏,俾阿龍師兄搞到阿星突然咁感性添。阿星鹹蟲嚟㗎嘛,無端端變得咁正經,唔慣添。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/5/2023 11:27 發表 查看引用來源

好玩啊,基本上而家似係同教練約好每星期打一場,而打呢一場之前就會自己練體能,整個過程好單純,對泰拳同自己體能既追求好純粹,唔知師兄有無呢樣野,人工作處世有時好複雜,會想係某D地方尋找果份簡單、純粹、初心。 ...
初心呢樣嘢,同搓女仔心口嘅原理應該差唔多:只要堅持,就一定做到;揸實,就會逹到。

世界好複雜,越簡單純粹嘅事,需要越複雜嘅步驟先至可以做到。係咪好矛盾?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-29 11:43 發表 查看引用來源

係,人越大,追求嘅事情越趨向接近屬靈。年輕嘅時候貪戀美麗成熟嘅肉體;依家人老咗,反而會嚮往更多嘅情感交流,肉體,反而越嚟越少。

唏,俾阿龍師兄搞到阿星突然咁感性添。阿星鹹蟲嚟㗎嘛,無端端變得咁正經,唔慣添。😬 ...
HAHA,有要求先有進步嘛,正常呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-29 11:46 發表 查看引用來源

初心呢樣嘢,同搓女仔心口嘅原理應該差唔多:只要堅持,就一定做到;揸實,就會逹到。

世界好複雜,越簡單純粹嘅事,需要越複雜嘅步驟先至可以做到。係咪好矛盾?😬 ...
哈哈,我從來明白簡單既生活源於複雜的準備,計算同操作。
咁我都樂於對值得寵既女生咁做,令佢地簡簡單單就已經好開心。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-29 11:43 發表 查看引用來源

唏,俾阿龍師兄搞到阿星突然咁感性添。阿星鹹蟲嚟㗎嘛,無端端變得咁正經,唔慣添。😬 ...
再大啲,老吓老吓,就慣架啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-29 12:47 發表 查看引用來源

HAHA,有要求先有進步嘛,正常呢。
師兄漏咗中間好重要嘅步驟呀!
有要求,要行動,努力,才有進步呀!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-29 23:48 發表 查看引用來源

師兄漏咗中間好重要嘅步驟呀!
有要求,要行動,努力,才有進步呀!
師妹,仲有可以玩下比賽,咩比賽都得,就係比賽,玩下鬥心,如果唔係臨場即時性既得,係要臨場發揮既更好,個感覺真係好鬼死正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/5/2023 17:32 發表 查看引用來源

哈哈,我從來明白簡單既生活源於複雜的準備,計算同操作。
咁我都樂於對值得寵既女生咁做,令佢地簡簡單單就已經好開心。
唔怪之得啲女伴唔開心,原來係阿星令自己簡單,令佢哋複雜,所以阿星開心,佢哋唔開心😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆