上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-27 07:42 發表 查看引用來源
没有生命危险。。。应该没问题,可是你教我的话,那就不能裸泳了
今次去日本玩,在Osaka選了家Marriott Miyako Hotel,那個浴室很大,可以在浴缸浸住浴鹽教妳游水,HAHA.....

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-7-28 16:46 發表 查看引用來源

師兄懂享受啊!去澳門釋放下壓力,都是一個不錯的選擇,賭枱上論英雄,上風時又真的會幾開心。🙂
澳門好玩啊,日頭去水上樂園,你要看什麼美女都有,食個自助餐,再去賭幾手,超爽。
其實去澳門玩真係好方便,亦快捷。
另外我亦去左日本大阪玩,超超超正,有機會再分享。

無思分享--旅遊

說真的,很久沒去玩,做野同玩都一樣,我會放盡,因為我好想知,可以有幾盡,HAHA......
工作的沈重雖然仍然是沒完沒了,但完成了一個大project,亦解決左先前提起的麻煩友,心情總算鬆一口氣,所以玩,我不可以刻薄自己呢~~~~

澳門之後,我選了去日本,日本,從來都是我的3大至愛之一,因為佢複雜得來夠簡單,糜爛得來夠文明,同一地方,日頭和黑夜都可以完全唔同感覺。

今次去日本,嘩,可能好彩,日本女生衣著樣貌可沒令我失望呢~~~~
真係好多都幾唔錯,咁當然,我係無艷遇既,因為始終都同屋企人一起嘛,除了幾個地方之外.......
話說同小朋友去玩呢個 Flying Dinosaur,真心堅正同好玩,因為佢係無得坐係度玩既過山車,而係好似被翼龍捉起飛果隻,真係份外刺激,而由於想快排,我地就玩single line去排,到我玩時,我左右都係日本妹,仲要靚果隻,一齊玩一齊哎,到完結埋站時,佢地都好客氣問我好唔好玩,真心可能如果唔係有小朋友一齊,真係會被捉埋去一齊玩呢個樂園都似。

另外,去食lunch時,因為要攞位同埋排隊買野,我一個人去買野時,個日本妹妹落好單等同事拎野俾我時,又好好人問我邊度黎,黎玩幾多日,仲介紹如果有時間,我可以去邊度邊度玩同食添,總括黎講,日本妹真係熱情又好客,10個讚囉。

當然仲有好多野可以分享,慢慢再逐個黎講。

無思分享--旅遊2

去旅行,當然要好玩,預期的,意料之外的,都會有,而去日本,溫泉,是指定名詞吧,男女湯分開是當然的,今次選的是舊式的傳統酒店,穿上簡單和服出入,看著女生浸完出來頭髮還是濕濕的,面紅紅的行出來,份外有點色色的遐想,我喜歡舊式溫泉,因為她的山景大多天然設計,我喜歡冷熱交替的沈浸,身體會份外放鬆,酒店夠偏遠,少了些港人,大多數都是日本本地人來享受,感覺份外寧靜,男人之間個個條條fing,也沒什麼大不了,忽然想,浸完溫泉,來一場按摩,又或和另一半make love,就真的正正了。

承前言,大阪也是我喜歡地方之一,今次選了Mariott Miyako Hotel,她是同地區最高的一間酒店,完全可以腑瞰整個城市,而且係落地玻璃設計,忍唔住問了人妻一句,地方正唔正,吸唔吸引,就是欠了些什麼,她問是什麼,我就赤裸的一幅圖給了她,說: 如果將她推向窗前進行狗仔式後推,邊望住整個大阪城邊做愛,應該好正,之後再浸浴,實在是完美。

覆位師妹,係啊,呢度可以腑瞰成個大阪企係窗前做愛,佢既59樓係餐廳,聽講要預早幾個月book既米芝蓮級數,所以我就無去了,但佢既60樓係出名既打卡位,有興趣,當然可以去睇下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-3 15:15 發表 查看引用來源
無思分享--旅遊2

去旅行,當然要好玩,預期的,意料之外的,都會有,而去日本,溫泉,是指定名詞吧,男女湯分開是當然的,今次選的是舊式的傳統酒店,穿上簡單和服出入,看著女生浸完出來頭髮還是濕濕的,面紅紅的行出來,份外有點色色的遐想, ...
不得了,個景好靚

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-8-4 13:21 發表 查看引用來源
不得了,個景好靚
係啊。
其實有時如果同對方必然會發生關係,係發生一切之前,係最好玩最講心思既,好既飲食地點,靚靚既酒店房,我覺得有無事發生都好都好緊要。

其實香港都有好多高樓層又靚view既地方,前奏功夫做得好,男好女好當晚都會好有feel好好mood去享受先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-1 15:06 發表 查看引用來源

HAHA.....有鬼的故事,也是一個討好女生的技巧呢~~
NO, 这个东西不可以拿来玩的

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-1 15:08 發表 查看引用來源

有朋友一起去玩,當然什麼都是有趣啦,但床上運動嘛,我就不用其他人一起,即不用多人運動,只要女生和我單對單就可以了。
反而說起識朋友,小妹妹有沒試過ons? ...
没有,我不喜欢跟不认识的人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-1 15:12 發表 查看引用來源

今次去日本玩,在Osaka選了家Marriott Miyako Hotel,那個浴室很大,可以在浴缸浸住浴鹽教妳游水,HAHA.....
看来你真的很想教我游泳呢,哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆