上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-5 18:35 發表 查看引用來源
我都知道色字頭上一把刀
所以就算出去玩
都寧願係香港同馬交
國內真係半次都無,無王法
HAHA....係國內,你識玩,你想像到既有,想像唔到都有,但你要識人識地方,我只方便講咁多。
我估師兄既玩,係講靠樣而唔係俾錢,係嘛?即俾錢,邊度都有得玩啦,靠口材靠外表,先係最刺激嘛。

回覆 18261# dragonbone 的帖子

友誼波當然有玩過啦 ,不過要搵時間煲
俾錢就係救火🧯用

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-5 08:53 發表 查看引用來源
藥莊,係買化妝品的地方,扯皮條即係龜公,依靠女人生存的男人,黃面婆係廣東話,戲稱太太事侯的名調
买化妆品的地方,是男人花钱的地方,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-5 18:14 發表 查看引用來源

哦?妳未試過,一大班人去玩,BBQ時,又或返入屋飲酒,就一定要搞搞氣氛嗎?
有我在就不可以讲这些,我会闪人的,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-5 18:15 發表 查看引用來源

咁難得,小弟雖然試過,其實亦沒什麼了不起。
不认识的没安全感

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-5 18:15 發表 查看引用來源

HAHA.....男生請女生飲酒,不是真的想飲酒而已。
男人想教妳游水亦一樣。
难道是。。。想在我身上游泳?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-5 19:20 發表 查看引用來源

HAHA....係國內,你識玩,你想像到既有,想像唔到都有,但你要識人識地方,我只方便講咁多。
我估師兄既玩,係講靠樣而唔係俾錢,係嘛?即俾錢,邊度都有得玩啦,靠口材靠外表,先係最刺激嘛。 ...
其实哦。。。国内是指哪里呢?就好像我在马来西亚,国内就是指在马来西亚之内,是这样的意思吗?
然后你说的好抽象哦,想象到的想象不到的是什么?我好乱了咯

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-5 19:27 發表 查看引用來源
友誼波當然有玩過啦 ,不過要搵時間煲
俾錢就係救火🧯用
请问你们是在说踢足球和消防车吗?这两者之间有什么关系呢?

回覆 18268# 小Koey 的帖子

香港人說的友誼波,是指兩人之間的性事,不汲金錢

回覆 18267# 小Koey 的帖子

香港說的內地是中國大陸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆