上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-5 16:58 發表 查看引用來源

改左期
未知幾時😂
O咁唯有練習

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-5 17:53 發表 查看引用來源
O咁唯有練習
有時會練到悶呢.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 18:07 發表 查看引用來源

有時會練到悶呢.
你同教練一齊練

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-5 18:14 發表 查看引用來源
你同教練一齊練
HAHA,教練跑步咁快,而且我對長跑真係麻麻,我成日都覺得,可以長跑既人係好勁,因為好鬼單拖feel..........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 17:25 發表 查看引用來源

師兄,KEEP住練,為出年準備。
大家努力。
無賽
要執下個跑姿

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 18:17 發表 查看引用來源

HAHA,教練跑步咁快,而且我對長跑真係麻麻,我成日都覺得,可以長跑既人係好勁,因為好鬼單拖feel..........
長跑係好Q悶,真心
好考意志

你想可以約出黎一齊跑

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-5 18:28 發表 查看引用來源

長跑係好Q悶,真心
好考意志

你想可以約出黎一齊跑
其實又係咪真係好悶?我又唔係咁睇
如果覺得長課係苦差要捱,咁一定好悶
如果每課都定少少目標,會好好多

基本上長課我都係自己黎唔覺得好悶
不過需要既時間長就真
無幾個鐘要同屋企果個好好溝通唔詐型

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-5 18:45 發表 查看引用來源

不過需要既時間長就真
無幾個鐘要同屋企果個好好溝通唔詐型 ...
目標一定要set呢個真
練d乜最緊要自己知

悶呢樣去到最極端係試過一次,講緊十幾年前
跑跑下腦海出現一條問題
為左乜而跑,跟住我就停低左,返屋企,到幾年前先再跑番

依家跑,我個腦反而諗緊其他野😅

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-5 18:45 發表 查看引用來源

不過需要既時間長就真
無幾個鐘要同屋企果個好好溝通唔詐型 ...
所以師兄你勁,呢句係真。
對我黎個長跑係會有d悶,我10k都要聽住歌,我跑主要係俾肌肉不同新鮮感同刺激我先頂到一星期跑兩次,其他時間玩其他野。

但跑有樣好,心情放空係真既,咁呢樣我都好enjoy。
所以一齊跑我真係奉陪唔到。😅😅

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-5 19:20 發表 查看引用來源

目標一定要set呢個真
練d乜最緊要自己知

悶呢樣去到最極端係試過一次,講緊十幾年前
跑跑下腦海出現一條問題
為左乜而跑,跟住我就停低左,返屋企,到幾年前先再跑番

依家跑,我個腦反而諗緊其他野😅 ...
我其實好早想問,會唔會出現過想放棄唔跑。
即再好玩既運動,其實我都會停低過。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆