上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-27 09:03 發表 查看引用來源
護士室🤭🤭🤭
你扮護士,對方扮病人?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 09:37 發表 查看引用來源
你扮護士,對方扮病人?
係呀🤭🤭

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-27 11:13 發表 查看引用來源
係呀🤭🤭
護士搞病人,定護士比病人搞?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 11:20 發表 查看引用來源
護士搞病人,定護士比病人搞?😉
你估下🤭🤭🤭

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-26 20:02 發表 查看引用來源
嘩真係好格雷feel喎
其實某程度我都好講氣氛,始終兩個人做愛多左,默契有時,對對方身體亦都熟悉時,要係對方身體搵番浪漫,係要心思。
而如果個女生平時斯斯文文,但係床上一個表現,加上情趣既玩兒又再有另一個體現,感覺好像開發了新天地,係好有趣既。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 20:33 發表 查看引用來源
咁如果唔傷害到身體,又大家想試嘅又ok喎!
我通常都係主導果個,但我都仲學緊,師兄有無睇過D性玩具,即唔係野野都要打既,可能係綁住又或遮眼,加上觸感既性刺激,成件事都可以好好玩。
女方係受體,佢地都會好鐘意被享用同做感受果個。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 11:25 發表 查看引用來源

其實某程度我都好講氣氛,始終兩個人做愛多左,默契有時,對對方身體亦都熟悉時,要係對方身體搵番浪漫,係要心思。
而如果個女生平時斯斯文文,但係床上一個表現,加上情趣既玩兒又再有另一個體現,感覺好像開發了新天地,係好有趣 ...
係呀!尤其是啲保守嘅人妻,老公又冇同佢玩過其他嘢果啲,個反差仲正!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 11:27 發表 查看引用來源

我通常都係主導果個,但我都仲學緊,師兄有無睇過D性玩具,即唔係野野都要打既,可能係綁住又或遮眼,加上觸感既性刺激,成件事都可以好好玩。
女方係受體,佢地都會好鐘意被享用同做感受果個。 ...
咁呢啲就應該ok嘅,好多女人未試過其實都想試吓!😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-27 11:23 發表 查看引用來源
你估下🤭🤭🤭
護士比病人搞!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 11:28 發表 查看引用來源
係呀!尤其是啲保守嘅人妻,老公又冇同佢玩過其他嘢果啲,個反差仲正!😬
可以咁講,人妻斯文,但又心思思時,會唔好意思同老公講,咪想試與唔試之間囉。
我以前就覺得唔需要,而家覺得都係情趣之一黎既,可以一試。
所以男人做得到又做得好,女人都返唔到轉頭。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆