上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 19:33 發表 查看引用來源

所以師兄你勁,呢句係真。
對我黎個長跑係會有d悶,我10k都要聽住歌,我跑主要係俾肌肉不同新鮮感同刺激我先頂到一星期跑兩次,其他時間玩其他野。

但跑有樣好,心情放空係真既,咁呢樣我都好enjoy。
所以一齊跑我真係奉陪唔到 ...
要刺激跑針草帽🤭🤭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 19:34 發表 查看引用來源

我其實好早想問,會唔會出現過想放棄唔跑。
即再好玩既運動,其實我都會停低過。
頭先覆coco果度
有次一擺式就十幾年🤭🤭
有d我想再玩番但搵唔番渠道去玩

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-5 19:36 發表 查看引用來源

頭先覆coco果度
有次一擺式就十幾年🤭🤭
有d我想再玩番但搵唔番渠道去玩
但而家係唔係應該會有d新野玩,唔係個市場好難吸新手。即健身都會keep住出好多唔同既新野黎引人架嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 21:35 發表 查看引用來源

但而家係唔係應該會有d新野玩,唔係個市場好難吸新手。即健身都會keep住出好多唔同既新野黎引人架嘛。
好想玩戰繩

自己做緊gym💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-5 21:39 發表 查看引用來源
好想玩戰繩
咁就要試喇。
想,就去做~尤其果樣野就挑戰性。😁😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 21:35 發表 查看引用來源

或者有d野係注定,始終有心癮
18同19無啦啦有機會俾我再玩番跳高
讀書一直有練,始終有d野執唔掂,最後一直係中游位置

之後再跳番講緊係隔左15年,年齡組別入面應該我最大,果陣排第六
到上年,同樣12人比賽,得第二,輸杆數
同樣都係同一個年齡組別,最大果個

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-5 21:52 發表 查看引用來源

之後再跳番講緊係隔左15年,年齡組別入面應該我最大,果陣排第六
同樣 ...
師兄田徑運動係勁喎。
其實上年我都參加左比賽,有比賽,我會有目標好多,亦會積極好多。😂😂😁😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-5 21:48 發表 查看引用來源

咁就要試喇。
想,就去做~尤其果樣野就挑戰性。😁😁
都唔知邊度有

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-5 21:52 發表 查看引用來源

同樣 ...
教練好勁呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆