上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 15:45 發表 查看引用來源

係,有時少玩,不妨玩得大家都舒服D既。
眼罩嘛,我反而贊成朦眼,我試過朦眼按摩,滴油在身上時,女生會不由自主郁動,而佢亦任由我按唔同位置,果位未知感,其實女生會好舒服,洞洞都會比平時易濕同濕得多。 ...
同女生按摩好正,慢慢見到佢有反應,之後完全濕晒,任你為所欲為!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 15:50 發表 查看引用來源
要收埋都係問題!咁除咗性感內衣仲有玩乜嘢?
好多,我少玩施痛,反而係心理上入手既多。
其實今次講既震震,心裡影響震面比實際大,因為戶外仲要有人,女生體內震震,感覺已好唔同。
而朦眼綁手,呢D我都玩得好斯文。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 15:52 發表 查看引用來源
同女生按摩好正,慢慢見到佢有反應,之後完全濕晒,任你為所欲為!😬
係,其實按摩令佢放鬆同舒服,女生都會記得自己,試問有幾多男人會慢慢令女生投入先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 17:01 發表 查看引用來源

好多,我少玩施痛,反而係心理上入手既多。
其實今次講既震震,心裡影響震面比實際大,因為戶外仲要有人,女生體內震震,感覺已好唔同。
而朦眼綁手,呢D我都玩得好斯文。 ...
點為之斯文?綁手綁前面定後面?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 17:02 發表 查看引用來源

係,其實按摩令佢放鬆同舒服,女生都會記得自己,試問有幾多男人會慢慢令女生投入先。
都係幾好嘅前戲嘅!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 17:09 發表 查看引用來源
點為之斯文?綁手綁前面定後面?
試過綁手放前面,矇眼,含冰舔佢全身,又或用JJ打面問佢係咩再放入口。
又試過倒紅酒係身,流到邊我啜到邊,呢d,都好吸引同挑逗。
咁其實女生會enjoy被要求一d動作會怕羞,例如要佢跪起床,我係佢跨下舔啜佢洞洞,咁我平時都斯文,好少咁樣玩,佢會舒服想叫又唔好意思,而洞洞真係濕到漏。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 17:10 發表 查看引用來源
都係幾好嘅前戲嘅!😉
前戲先係男人賣點之一,試問條條仔都只係得個插字,咁女生會對你有咩印象?就係曾經插過,係咁多囉。

回覆 19507# dragonbone 的帖子

各位新年快樂。身體健康呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-27 18:58 發表 查看引用來源

試過綁手放前面,矇眼,含冰舔佢全身,又或用JJ打面問佢係咩再放入口。
又試過倒紅酒係身,流到邊我啜到邊,呢d,都好吸引同挑逗。
咁其實女生會enjoy被要求一d動作會怕羞,例如要佢跪起床,我係佢跨下舔啜佢洞洞,咁我平時都斯文,好 ...
都好好玩喎!用jj打面如果對方係保守嘅女仔會覺得好羞恥!至於顏面騎乘就更刺激啦!😉

引用:
原帖由 alexyclam 於 2024-2-28 07:13 發表 查看引用來源
各位新年快樂。身體健康呀
師兄新年快樂身體健康

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆