上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/2/2024 19:06 發表 查看引用來源

無錯,呢D招式要旁身用。
間唔中變換下唔同既花式人地先唔嫌自己嘛。
既可以含完先奶,又可以拋完先fing,仲可以托完先啜,簡直係千變萬化,永無止境添呀😬

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-28 19:07 發表 查看引用來源
鐘意含吖嘛
鐘意含咁鬼馬,HAHA......男人9成聽到都好開心。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-2-28 20:28 發表 查看引用來源

既可以含完先奶,又可以拋完先fing,仲可以托完先啜,簡直係千變萬化,永無止境添呀😬
HAHA.......除非女生唔停口又罰我唔准郁,如果唔係,我好多時都忍唔住會反客為主。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-29 15:23 發表 查看引用來源

鐘意含咁鬼馬,HAHA......男人9成聽到都好開心。
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-3-1 09:18 發表 查看引用來源
🤭🤭🤭
情趣既野,師妹,要間唔中玩下又有新野玩,咁樣先有保鮮感。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/2/2024 15:25 發表 查看引用來源

HAHA.......除非女生唔停口又罰我唔准郁,如果唔係,我好多時都忍唔住會反客為主。
好玩喎,刺激喎,如果矇埋眼加埋綁手綁腳另加瞓喺地上面俾女方魚肉,直頭女皇feel添啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-3-1 13:24 發表 查看引用來源

好玩喎,刺激喎,如果矇埋眼加埋綁手綁腳另加瞓喺地上面俾女方魚肉,直頭女皇feel添啦😬
其實呢隻我都有玩,過程可以慢慢黎,唔好心急,可以既,有埋音樂更好,當然有高質既按摩油加持下,成件事格雷得黎可以好溫柔又刺激,當中加少少粗魯粗暴同侵略性更好玩。

最近超忙,因為準備考試。

天氣凍完之後又濕,而家既天氣我係最怕既.......如果可以凍多一排就好......
唔知有無同大家傾過,我屋企附近個有個海旁都幾受歡迎,所以跑步既話時不時都有靚女睇,咁有次我坐巴士返屋企時,有2個新加坡女生係巴士上問路,問完,就再問我其實香港有咩地方行,咁我介紹左一兩個景點後,又問我有咩好食,咁近排流感勁嘛,我就戴住口罩,佢就問我做咩戴,係唔係一定要戴,唔戴得唔得,舒服嘛。

兩個妹妹真係無得頂架,成程車大家就一直傾,直到佢地要落車,如果換著以前,可以真係會抄左牌,但而家,不了.........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-5 15:34 發表 查看引用來源
最近超忙,因為準備考試。

天氣凍完之後又濕,而家既天氣我係最怕既.......如果可以凍多一排就好......
唔知有無同大家傾過,我屋企附近個有個海旁都幾受歡迎,所以跑步既話時不時都有靚女睇,咁有次我坐巴士返屋企時,有2個新 ...
點解?太多女食?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-5 16:02 發表 查看引用來源
點解?太多女食?😬
HAHA......準備考試,堅要溫書,佢地黎玩,即抄左牌都要當晚出黎先有意思,唔通大家whatsapp咩,係唔係先。

其實呢D機會好多時都會有,好多女生唔同以前,佢都黎玩,問路,識下人,好傾既,傾耐D,下一步就係睇個男人去唔去馬架啦,女既都不停搵野傾,男既唔醒水,大家就88架啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆