上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-5 19:30 發表 查看引用來源

HAHA......準備考試,堅要溫書,佢地黎玩,即抄左牌都要當晚出黎先有意思,唔通大家whatsapp咩,係唔係先。

其實呢D機會好多時都會有,好多女生唔同以前,佢都黎玩,問路,識下人,好傾既,傾耐D,下一步就係睇個男人去唔去馬架啦,女既都不 ...
咁証明師兄吸引啫,人哋先會咁多嘢問!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-5 21:05 發表 查看引用來源
咁証明師兄吸引啫,人哋先會咁多嘢問!😬
玩我咩師兄,呢度應該大把師兄會咁樣,其實而家咁多遊客,大家唔介意佢地係黎自國內,我覺得已好多靚女黎問路。
其實同自己出去玩一樣,自己出去玩,都想遇到nice既人,大家傾下講下,佢地熟自己地方,如果有好介紹,成個行程就仲一流添啦,其實呢D劇情睇戲都有,大家好傾就會再約,只不過而家仲易D,真係抄牌都變左scan QR code遮。

我記得以前去澳門玩都係,我同朋友5個人去玩,係船度有4個女生一齊傾,大家玩啤牌,傾傾下交換電話,就講到澳門時一齊再玩,有無伏?HAHA...... 自己唔係褲易袋,會伏D咩,係咪先。?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-6 10:11 發表 查看引用來源

玩我咩師兄,呢度應該大把師兄會咁樣,其實而家咁多遊客,大家唔介意佢地係黎自國內,我覺得已好多靚女黎問路。
其實同自己出去玩一樣,自己出去玩,都想遇到nice既人,大家傾下講下,佢地熟自己地方,如果有好介紹,成個行程就仲一流 ...
梗係啦。師兄應該玩咗啦!好唔好玩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/3/2024 16:39 發表 查看引用來源

其實呢隻我都有玩,過程可以慢慢黎,唔好心急,可以既,有埋音樂更好,當然有高質既按摩油加持下,成件事格雷得黎可以好溫柔又刺激,當中加少少粗魯粗暴同侵略性更好玩。 ...
呢啲係調味,間唔中玩下就會令到成件事多啲新鮮感,多就唔好搞阿星。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/3/2024 15:34 發表 查看引用來源
最近超忙,因為準備考試。

天氣凍完之後又濕,而家既天氣我係最怕既.......如果可以凍多一排就好......
唔知有無同大家傾過,我屋企附近個有個海旁都幾受歡迎,所以跑步既話時不時都有靚女睇,咁有次我坐巴士返屋企時,有2個新 ...
呢啲事真係要好好享受,同妹妹仔傾偈係一種好心曠神怡嘅事。好似阿星呢啲胸神惡煞咁,妹妹仔見到就走夾唔抖,仲邊樹有得享受呢啲美好嘅時光呢?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-6 20:59 發表 查看引用來源
梗係啦。師兄應該玩咗啦!好唔好玩?
無,因為果次其中一位老友係澳門通,但佢唔太好同女生玩,所以最後揀左坐遊艇出海玩,而無應約同4個女生玩,HAHA.....
咁有無浪費呢?我又覺得OK既,女幾時都可以約,坐遊艇出海喎,唔係老友都無機去玩陽光同水上活動啦,當然當然,果時又唔會諗,約4個女生一齊出海,咪仲正??頂,果時又真係唔會咁諗...............HAHA

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-3-7 07:15 發表 查看引用來源

呢啲係調味,間唔中玩下就會令到成件事多啲新鮮感,多就唔好搞阿星。😬
睇對手。
師兄,如果有得揀,你會揀同新識既女生去happy,定還是一個無見幾年既女生再黎多次呢?
其實新鮮感既野,都幾奇妙,我覺得以上兩樣都正,但又感覺新鮮得黎唔一樣。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-3-7 07:22 發表 查看引用來源

呢啲事真係要好好享受,同妹妹仔傾偈係一種好心曠神怡嘅事。好似阿星呢啲胸神惡煞咁,妹妹仔見到就走夾唔抖,仲邊樹有得享受呢啲美好嘅時光呢?😬 ...
HAHA......講笑咩。
師兄出手,應該仲有市場,而家女生鐘意男人夠高。
而且同妹妹仔傾,佢地咩都會講左先,大膽到好似佢地講左出口之後先諗係唔係講錯,所以佢地先會咩都問咩都好好傾。
果日其中一個女仔似TBB果個波波架,我講唔止個樣似喎,HAHA........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-5 15:34 發表 查看引用來源
最近超忙,因為準備考試。

天氣凍完之後又濕,而家既天氣我係最怕既.......如果可以凍多一排就好......
唔知有無同大家傾過,我屋企附近個有個海旁都幾受歡迎,所以跑步既話時不時都有靚女睇,咁有次我坐巴士返屋企時,有2個新 ...
有牌都唔抄?難得仲要係兩個靚女喎,抄咗先嘛

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-3-7 13:11 發表 查看引用來源

有牌都唔抄?難得仲要係兩個靚女喎,抄咗先嘛
對比女生既事業線,我既事業心重D,HAHAKAKA.........
考試唔得閑諗呢D架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆