上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-7 10:36 發表 查看引用來源

HAHA......講笑咩。
師兄出手,應該仲有市場,而家女生鐘意男人夠高。
而且同妹妹仔傾,佢地咩都會講左先,大膽到好似佢地講左出口之後先諗係唔係講錯,所以佢地先會咩都問咩都好好傾。
果日其中一個女仔似TBB果個波波架,我講 ...
咁都放過佢! 😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-7 21:29 發表 查看引用來源
咁都放過佢! 😂
HAHA,師兄,如果係你,你會約佢地??

你知嘛,呢D機會,其實往往先見真章,有時我諗,其他師兄如果約到呢對女生,OK,就當今晚出黎,咁你地會點先?去邊先?點安排先?想有下文又點做先?如果兩個都唔得,其中一個得,兩個都得,又點先??呢D聽故好似好簡單,但當要實行,非好好plan出黎不可,而且大家都知,件事run得好唔好睇,絕對左右當晚有無故仔落去。

男人的浪漫,女人會有幾明白呢?
我估100個男人,80個以上都睇過IQ博士或龍珠,兒時回憶,若有所失,若有所思,呢家野,唔講笑,如果女人明女人識做,真係會加分。
🥹🥹🥹🥹

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-8 15:53 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,如果係你,你會約佢地??

你知嘛,呢D機會,其實往往先見真章,有時我諗,其他師兄如果約到呢對女生,OK,就當今晚出黎,咁你地會點先?去邊先?點安排先?想有下文又點做先?如果兩個都唔得,其中一個得,兩個都得,又點先??呢D聽故 ...
師兄咁勁,應該掂嘅,到時執生啫!最差都係冇得食啫,都冇乜損失吖!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-9 06:43 發表 查看引用來源
師兄咁勁,應該掂嘅,到時執生啫!最差都係冇得食啫,都冇乜損失吖!😬
HAHA.......有無得食我反而唔係好介意,有時D野,做朋友仲黎得輕鬆。
好似我而家返國內,其中一程如果揀坐船,好多時我都係同一個時間上船,咁就會成日見同一班人,佢地有禮儀小姐幫手執頭執尾,兩個大約1.7米高,要識中英文,唔錯架,至少後生有D學識,好搞笑,有日同個船員吹水,問我有無興趣上國內做野時玩幾日,我問咩事,佢講其中一個想同我交換wechat,HAHA....... 令我不期然諗,最近通關後,好似吹起一陣港男風,我意思係,國內女生對港男再感興趣左,呢D野,原來都可以係一個潮流。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-11 12:05 發表 查看引用來源

HAHA.......有無得食我反而唔係好介意,有時D野,做朋友仲黎得輕鬆。
好似我而家返國內,其中一程如果揀坐船,好多時我都係同一個時間上船,咁就會成日見同一班人,佢地有禮儀小姐幫手執頭執尾,兩個大約1.7米高,要識中英文,唔錯架 ...
咁你有冇同人交換?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-11 12:09 發表 查看引用來源
咁你有冇同人交換?😬
無啦,師兄,再咸濕都好,唔好公司又或必經必須既地方搞呢家野,麻煩多過好處。
可能果刻會好爽爽,仲有女食,(都一定有)但之後呢?食少次唔係問題,乜都放入口食就一定有問題。

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/3/2024 14:18 發表 查看引用來源

無啦,師兄,再咸濕都好,唔好公司又或必經必須既地方搞呢家野,麻煩多過好處。
可能果刻會好爽爽,仲有女食,(都一定有)但之後呢?食少次唔係問題,乜都放入口食就一定有問題。 ...
冇問題㗎龍師兄,只要係用下半身諗嘢多過用腦嘅人,佢地係唔會考慮得咁長遠㗎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-11 14:18 發表 查看引用來源

可能果刻會好爽爽,仲有女食,(都一定有)但之後呢?食少次唔係問題,乜都放入口食就一定有問題。 ...
師兄見解總是對的。🙂

引用:
原帖由 sam7211 於 2024-3-12 08:18 發表 查看引用來源

師兄見解總是對的。🙂
oh my god.............
師兄好耐無見,近年有咩搞,忙D咩,講下好喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆