上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-5 19:14 發表 查看引用來源

師兄,唔同地方識,就有唔同既性格女生添喎,你有無遇番幾個?

呢幾日假期,唔知大家有無行開下,Easter再連埋清明,小弟攰到爆,有機會再同大家Update。 ...
我識女好渣架~師兄咁忙都學咁多野,勁~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-5 19:14 發表 查看引用來源

師兄,唔同地方識,就有唔同既性格女生添喎,你有無遇番幾個?

呢幾日假期,唔知大家有無行開下,Easter再連埋清明,小弟攰到爆,有機會再同大家Update。 ...

師兄,我又跑完小丸子跑

附件

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-7 12:37 發表 查看引用來源
師兄,我又跑完小丸子跑
師妹有料到,我欣賞。今次好似已經係第2?定第3年玩小丸子跑呢?
聽完妳講,好,我都開始跑番先,雖然唔敢講參賽,但我都會以此為目標。
師妹有下一個target跑,記得講我知。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-4-6 02:34 發表 查看引用來源

我同師兄一樣識女好渣喎,識女點為之勁,HAHA...... 我都唔敢講喎,如果有得揀勁,可唔可以唔係溝女,係其他方面?
學野好玩,小弟鐘意玩,溝女都係為玩遮,我係另一個區度同人傾緊玩槍,都識到好多高手架,HAHA....... 但放心,我都唔敢係呢度講太多,費事悶親大家啦,不如講另一樣,最近同教練係戶外操拳,條死仔包,一有人望,就會叫我打拳靶,因為可以嘭嘭聲,通常咁樣九成九都會吸引途人,最近幾次操,都吸引到個跑步既女仔,目的為咩?好明顯個教練想藉住我打擊聲,吸引個女仔黎練啦,唔係講衰野既,主要係想賺多個錢。呢招work唔work?都得架,我地戶外打,好多時D一家大細係公園玩時,個爸爸就會帶住個小朋友係旁邊睇我地操,係我飲水時,就試玩兩手,咁樣,好易就有生意架啦,男既有,女既都易有,點解呀?夏天喇,想keep fit囉,又想打得,同人講練泰拳囉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-8 12:34 發表 查看引用來源

師妹有料到,我欣賞。今次好似已經係第2?定第3年玩小丸子跑呢?
聽完妳講,好,我都開始跑番先,雖然唔敢講參賽,但我都會以此為目標。
師妹有下一個target跑,記得講我知。 ...
小丸子舉辦左第二年
可能報奶龍

Hello 大家好!仲記唔記得我呀?!

引用:
原帖由 sam7211 於 2024-3-28 08:29 發表 查看引用來源

我啱啱相反,老婆完全係貼身膏藥,無論我去邊佢都會去,但有時都會唔建議我去。不過我和老婆的興趣大部份都很相同。
好鬼幸福喎

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 01:37 發表 查看引用來源
hi,cat姐,好耐冇見,好嗎?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 01:37 發表 查看引用來源
hi,cat姐,好耐冇見,好嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆