上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-9 16:50 發表 查看引用來源
最近忙緊乜嘢?
忙緊追番你哋啲post 囉

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 21:08 發表 查看引用來源

忙緊追番你哋啲post 囉
咁認真呀!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-9 11:11 發表 查看引用來源

跑步行山都係好堅既運動,師兄真係要玩下,男人夠氣,夠血氧,嘿嘿......... 腳都有力好多架,我指第3隻,HAHA

一拳打爆沙包當然....... 輪唔到我啦,我主要想練反應速度耐力,打泰拳全身運動,師兄,打泰拳勁既好少有肥人架,就知幾刻 ...
行山好多年前都有行下。

練泰拳既索女,係咩有幾舊腹肌?
有一次,我睇人打波,個女既有幾舊腹肌,好型

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-9 11:11 發表 查看引用來源

跑步行山都係好堅既運動,師兄真係要玩下,男人夠氣,夠血氧,嘿嘿......... 腳都有力好多架,我指第3隻,HAHA

一拳打爆沙包當然....... 輪唔到我啦,我主要想練反應速度耐力,打泰拳全身運動,師兄,打泰拳勁既好少有肥人架,就知幾刻 ...
行山好多年前都有行下。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 16:52 發表 查看引用來源

搞錯呀!咁無心㗎,有頭像先會即時醒起
男人嘛,視覺享受動物,要幻想要心跳都靠對眼先,哈哈。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-4-10 02:26 發表 查看引用來源

行山好多年前都有行下。

無咁堅,香港女泰拳王都未必有腹肌到一舊舊,fit已好難得。
但好多OL都玩係真,一來keep fit, 二來發洩,將沙包當上司咁打。

行山,其實行山都唔易玩,少d體能都唔得,一陣無風又曬都幾係野,我最近行過,另類既一種難度挑戰。但我想講呢~哈哈,近年行山都多靚女睇。
😝😝

好心動,好想衝出國際跑

附件

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-11 00:21 發表 查看引用來源
好心動,好想衝出國際跑
師妹勁儲獎牌喎,其實我都鐘意儲架,我覺得好鬼靚,又有紀念價值。
妳會玩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 10:30 發表 查看引用來源

師妹勁儲獎牌喎,其實我都鐘意儲架,我覺得好鬼靚,又有紀念價值。
妳會玩?
我想去架重諗緊

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-11 11:11 發表 查看引用來源
我想去架重諗緊
如果會上半年玩我就準備唔切了,始終射擊新上手,諗緊會唔會再投資時間同金錢落去,因為upgrade枝鎗其實唔少錢......
如果係下半年先跑我都仲可能黎得切跑。
師妹有決定就講我知啊~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆