上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-10 08:34 發表 查看引用來源

無咁堅,香港女泰拳王都未必有腹肌到一舊舊,fit已好難得。
但好多OL都玩係真,一來keep fit, 二來發洩,將沙包當上司咁打。

行山,其實行山都唔易玩,少d體能都唔得,一陣無風又曬都幾係野,我最近行過,另類既一種難度挑戰。但我想 ...
香港係幾多靚女,hahaha~

無風又曬不宜行山~行沙灘啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-10 08:34 發表 查看引用來源

無咁堅,香港女泰拳王都未必有腹肌到一舊舊,fit已好難得。
但好多OL都玩係真,一來keep fit, 二來發洩,將沙包當上司咁打。

行山,其實行山都唔易玩,少d體能都唔得,一陣無風又曬都幾係野,我最近行過,另類既一種難度挑戰。但我想 ...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 17:45 發表 查看引用來源

如果會上半年玩我就準備唔切了,始終射擊新上手,諗緊會唔會再投資時間同金錢落去,因為upgrade枝鎗其實唔少錢......
如果係下半年先跑我都仲可能黎得切跑。
師妹有決定就講我知啊~~~~ ...
佢8月跑

引用:
原帖由 degree06 於 2024-4-12 02:40 發表 查看引用來源

做運動既女生,追求既野會要求同級料子,其實近年我都鐘意多左"專注做事情"的女生,其實女人成日講男人認真好型,我想講女生呢一面,其實一樣吸引架。

HAHA.....師兄,夏天先多女生行山,黎緊呢幾個月你就會見好多呢D post架,我指IG,X又或threads果D。

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-12 12:49 發表 查看引用來源
佢8月跑
8月,有得諗喎衰鬼,HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:56 發表 查看引用來源

8月,有得諗喎衰鬼,HAHA......
佢分四個地區

新北高雄台中

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-4-12 12:57 發表 查看引用來源
佢分四個地區

新北高雄台中
哦?咁大型架,咁應該幾熱鬧喎。
8月,其實黎緊想去學新野,但妳呢個幾有挑戰性,好似都好玩又多人玩。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:55 發表 查看引用來源

做運動既女生,追求既野會要求同級料子,其實近年我都鐘意多左"專注做事情"的女生,其實女人成日講男人認真好型,我想講女生呢一面,其實一樣吸引架。

HAHA.....師兄,夏天先多女生行山,黎緊呢幾個月你就會見好多呢D post架,我 ...
夏天行山係幾有挑戰性。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:55 發表 查看引用來源

HAHA.....師兄,夏天先多女生行山,黎緊呢幾個月你就會見好多呢D post架,我 ...
夏天行山係幾有挑戰性。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 14:50 發表 查看引用來源

哦?咁大型架,咁應該幾熱鬧喎。
8月,其實黎緊想去學新野,但妳呢個幾有挑戰性,好似都好玩又多人玩。
🤭🤭應該會多人掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆