上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-4-18 10:55 發表 查看引用來源

多數供應商好多有生意都會接
最緊要你朋友肯去問

大陸既可能易搵d
最緊要去廠睇岩唔岩
師兄,咁我再直接D問,呢D供應商係網上搵到,係嗎?
其實我係想介紹老友去直接報價遮,有無途徑呢?即你知登門造訪好多時都無人理架嘛........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-18 11:31 發表 查看引用來源

師兄,咁我再直接D問,呢D供應商係網上搵到,係嗎?
其實我係想介紹老友去直接報價遮,有無途徑呢?即你知登門造訪好多時都無人理架嘛........
大部份會搵到

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-4-18 11:46 發表 查看引用來源

大部份會搵到
師兄,有無多少少資料,例如打D咩字眼可以搵到呢D供應商呢?
你知啦,你一個提示,我易搵10倍嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-18 12:20 發表 查看引用來源

師兄,有無多少少資料,例如打D咩字眼可以搵到呢D供應商呢?
你知啦,你一個提示,我易搵10倍嘛。
每款石材都有牌子,好似買燈膽
你要非利普定曼佳美
打個牌子理論上搵到間公司

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-4-18 12:48 發表 查看引用來源

每款石材都有牌子,好似買燈膽
你要非利普定曼佳美
打個牌子理論上搵到間公司
好,我先同佢溝通下先,有野再問師兄,唔該晒。

真係唔認老唔得,唔知大家平時做運動會幾耐,2個鐘?3個鐘?
教練講如果想耐力好d,keep瘦5,6,7磅走唔甩。
佢講兩星期佢就已經得,我講你後生,新陳代謝快遮,講完,究竟我體齡究竟仲有幾多,又而家黎講幾多呢?就拎5磅黎睇下,今日21/4,有成績再同大家分享。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-21 14:42 發表 查看引用來源
佢講兩星期佢就已經得,我講你後生,新陳代謝快遮,講完,究竟我體齡究竟仲有幾多,又而家黎講幾多呢?就拎5磅黎睇下,今日21/4,有成績再 ...
師兄做咩運動?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-21 14:42 發表 查看引用來源
佢講兩星期佢就已經得,我講你後生,新陳代謝快遮,講完,究竟我體齡究竟仲有幾多,又而家黎講幾多呢?就拎5磅黎睇下,今日21/4,有成績再 ...
師兄做咩運動?

引用:
原帖由 degree06 於 2024-4-21 23:31 發表 查看引用來源
師兄做咩運動?
師兄,我操緊泰拳啊,打左超一年了,真心有用,即唔好講係唔係好打左,而係真係會成個人fit左,肌肉firm左,手腳亦靈活左,當然離上台打仲好遠。但我見有個師兄over 60仲上台打,堅係一個好目標。

無思分享 ---- 人生跑道

都真係得同大家說聲,小弟黎緊將會工作忙碌,其實都唔係咩野大事,就係人生轉轉跑道,我覺得人生有好多事可以達成,可以嘗試又或挑戰,聽人講人生就好似一張紙,張紙有幾精彩,就係睇自己想寫咩落去,唔知大家有無玩回望過去,過去1個月,半年,1年,兩年,做左D咩,做過D咩,有咩目標達成,有咩錯過了,是精彩,還是日復日的過日,唔好誤會,日復日的生活並無不妥,只係係自己可以挑戰事情的歲月下選擇邊一種生活。

有頭有尾,我點都會完整已放下多時的回憶故事,同時亦會上來繼續分享,只不過很可能時忙時不忙,難定時上來同大家吹水了。

係度先講聲,祝大家性生活一樣快樂,繼續精彩啊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆