上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-29 12:00 發表 查看引用來源

學生時代既puppy love,當然會有。
師兄miss溝到,女同學仔又成功,中學無憾啦

引用:
原帖由 degree06 於 2024-4-30 01:53 發表 查看引用來源
原來係型仔,咁溝女好易啦。仲要係運動型既型仔
我朋友係游水唔叻,如果唔係,佢一定玩埋鐵人,但佢係勁fit,即鐘意操body既我黎講,都不得不承認佢仲好恆心同好咸濕過我,就知佢勁。
佢之前show左幾條台灣妹既性感相我睇,頂,索到爆燈。佢講台灣妹一D都唔難溝,知你係香港人就仲易,佢好似講台北定台中?唔記得,總言之一個台灣佢都有2,3個女友,每次過去玩都會事先約定見面過夜,佢時間管理好到我覺得可以開班。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-4-30 01:54 發表 查看引用來源
師兄miss溝到,女同學仔又成功,中學無憾啦
都有架,如果時間可以重來,我都想係中學開始,HAHA.......
人大左,先發現好多野想再選擇,唔知大家又會唔會呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/4/2024 13:02 發表 查看引用來源

都有架,如果時間可以重來,我都想係中學開始,HAHA.......
哈,如果時間可以重來,阿星會想試一個唔同嘅人生。並不是話依家嘅唔好,而係如果有得嚟多次,梗係玩多啲唔同嘅嘢啦,龍師兄你話呢?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-30 13:02 發表 查看引用來源

如果時間可以重來,就好啦~hahaha

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-4-30 15:37 發表 查看引用來源

哈,如果時間可以重來,阿星會想試一個唔同嘅人生。並不是話依家嘅唔好,而係如果有得嚟多次,梗係玩多啲唔同嘅嘢啦,龍師兄你話呢?😬
無錯,我有幾個位,係好想重來,但我又諗,如果重來,隨時而家認識既人和事起碼一半未必會遇得番,又唔知想唔想.....
師兄你明唔明我意思。
即簡單講,其實我今次人生無做好想做既消防,而家亦無本事,如果有多次重來,可能我會考消防,咁我人生已向另一方向走,HAHA....係好事定唔好事呢?
如果只係簡簡單單改變過去既幾件事轉換轉捩點,當然我亦有好多,但我成日諗,過去改變得既決定,未來都會等同轉變。

引用:
原帖由 degree06 於 2024-5-2 02:56 發表 查看引用來源

如果時間可以重來,就好啦~hahaha
喂喂,講開呢個topic,其實大家有無諗過一樣有趣野,就係...... 我地而家今次呢個人生,已經其實係重來既一次,只不過重來有一個條件,就係要忘記過去,可能上一世我地有唔甘心又夠好人,所以我地有權選擇多一次重來人生,但個條件係唔記得以前,而今次如果都只係平平庸庸過一生,咁他日就無藉口去講: 唓,如果可以重來,我既人生一定會好努力好成功,祢俾多次機會我,我一定得........

唔知師兄明唔明我講乜。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-2 15:02 發表 查看引用來源

喂喂,講開呢個topic,其實大家有無諗過一樣有趣野,就係...... 我地而家今次呢個人生,已經其實係重來既一次,只不過重來有一個條件,就係要忘記過去,可能上一世我地有唔甘心又夠好人,所以我地有權選擇多一次重來人生,但個條件係 ...
努力就唔一定
買番d爆升股票都至少贏一半

引用:
原帖由 史隆教練 於 2024-5-2 15:17 發表 查看引用來源

努力就唔一定
買番d爆升股票都至少贏一半
HAHA......遠既唔講,師兄有無贏番多少?重上18000點,虛火定還是仲有得升都好,我覺得有下高潮位,總比無厘神氣既好,係唔係咁講。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-2 16:10 發表 查看引用來源

HAHA......遠既唔講,師兄有無贏番多少?重上18000點,虛火定還是仲有得升都好,我覺得有下高潮位,總比無厘神氣既好,係唔係咁講。
雖然好事,升得太快
倒頭向下插番下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆