上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-14 21:21 發表 查看引用來源
哇....mui 姐居然入埋黎呢個post😂
失常,你好啊!🙂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-14 23:24 發表 查看引用來源

突然間有新舖?
咁熱鬧?
連cat姐都被dragon兄引了入來?
唔知我開post有沒這麼多捧場客呢?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-8-15 00:34 發表 查看引用來源
噢,新鋪,入一野先!
Btw, 我冇睇
寶寶你好!別來無恙嗎?

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-15 09:58 發表 查看引用來源

失常,你好啊!🙂
早晨.你好呀..師兄~~唔知點解好似睇住呢度沒落咁....有時會好掛住以前引版啲人....不過以我所知...我識嗰班好耐好耐嘅師兄都做晒老襯..😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-15 09:57 發表 查看引用來源

咁就要努力練習。

https://youtu.be/wuFEuyG0JYY
師兄早晨,咁多位早晨。

師兄條片睇左,唔錯,但動作配合埋呼吸會仲好,可能佢要短時間示範晒,因為每節抖一下,俾肌肉抖抖係好事。其實呢d動作咪就係坊間既 Tabata,屬腰腹訓練,keep住4,5組,好快見效,等師兄好消息。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-15 10:26 發表 查看引用來源
早晨.你好呀..師兄~~唔知點解好似睇住呢度沒落咁....有時會好掛住以前引版啲人....不過以我所知...我識嗰班好耐好耐嘅師兄都做晒老襯..😂
沒落?
Never啦~

只要大家有心,我地要佢長居第一版無難度,最緊要係大家多d入黎遮。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-15 09:18 發表 查看引用來源

佢哋無人應機,唔知係咪小週末晚上太搏命呢?🤭
今朝見到你呢句即刻唔應機。
老虎蟹都話自己執到天光先訓。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-15 10:26 發表 查看引用來源
Dragon兄已講左never沒落啊!
你大可放心啦!😁

變了老襯咪仲好囉!
人夫都比單男更吸引,
唔好咩?

做人唔好咁灰灰,
明天會更好啊!🙂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-15 10:40 發表 查看引用來源

師兄早晨,咁多位早晨。

師兄條片睇左,唔錯,但動作配合埋呼吸會仲好,可能佢要短時間示範晒,因為每節抖一下,俾肌肉抖抖係好事。其實呢d動作咪就係坊間既 Tabata,屬腰腹訓練,keep住4,5組,好快見效,等師兄好消息。 ...
你好似攪錯了些事物,
條link是給你看的,
望你早日在此show下你條人魚線,
相信各師妹會非常期待。

不過咁,我每日都有跟住做的。😁

引用:
原帖由 型爸 於 2020-8-15 11:32 發表 查看引用來源
今朝見到你呢句即刻唔應機。
老虎蟹都話自己執到天光先訓。
型爸,我絕對相信你有如此能力,
執到天光才瞓,
令我立時想起年青的我,
無錯,當然執完後,
好多時都已天光,
(因為是晚上在街邊執死屍回家。)😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆