上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-8 16:59 發表 查看引用來源

最好吸引番Alex兄出黎
我唔會比佢見到架,不過我一早send左比佢啦

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-8 16:59 發表 查看引用來源

背脊咋嘛,又唔係啲咩,況且都只係頭像,矇矇嘅感覺,唔好換啦,我相信佢唔會嬲嬲豬嘅😆😆
佢真係會好嬲架

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:10 發表 查看引用來源
我想換呢張喎...😂😂😂信我300磅啦....你地呢度有個好熟嘅師兄見過我架...我極樣衰極肥架.不過邊個師兄就唔爆喇....廢事啦..🤣🤣一陣人地都唔想提係識嘅...廢事影衰人😂 ...
呢張影得好靚喎
喂呀,你講左好多年300磅啦,真係好難信囉

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-8 16:52 發表 查看引用來源

呢d唔會嫌多
睇嚟你收埋唔小喎

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:10 發表 查看引用來源
我想換呢張喎...😂😂😂信我300磅啦....你地呢度有個好熟嘅師兄見過我架...我極樣衰極肥架.不過邊個師兄就唔爆喇....廢事啦..🤣🤣一陣人地都唔想提係識嘅...廢事影衰人😂 ...
就睇張相,好似得百幾磅喎

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-8 17:15 發表 查看引用來源
就睇張相,好似得百幾磅喎
傻....我300磅...我角度好啫😂😂😂人又生得算高~~😂😂😂減唔到呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 17:13 發表 查看引用來源
呢張影得好靚喎
喂呀,你講左好多年300磅啦,真係好難信囉
300磅真係好難會信啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 17:11 發表 查看引用來源
妳send俾佢果張都係背面?定係正面呢?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 17:11 發表 查看引用來源
搞到我都忍唔住出番來,寶寶好掂呀 😀😀😀

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:20 發表 查看引用來源
傻....我300磅...我角度好啫😂😂😂人又生得算高~~😂😂😂減唔到呀
健康好過肥瘦啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆