上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:20 發表 查看引用來源
傻....我300磅...我角度好啫😂😂😂人又生得算高~~😂😂😂減唔到呀
健康好過肥瘦啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-8 17:21 發表 查看引用來源

妳send俾佢果張都係背面?定係正面呢?
梗係一正一背啦

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-8 17:23 發表 查看引用來源

健康好過肥瘦啦。
.我呢啲要狂做運動....即係好似ar keung 咁...要大量運動先瘦到...284用半年220....用多兩個月200....調咗鋪無做運動再反彈肥😤

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-8 17:02 發表 查看引用來源
冇呀,我寫錯了,應該係101樓
食過龍璽,波士廳
其實野食就OK,我總感覺佢吸引在係個街景同室內環境氣氛。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-8 17:24 發表 查看引用來源

梗係一正一背啦
師兄啱。

引用:
原帖由 活死男 於 2020-9-8 17:23 發表 查看引用來源

搞到我都忍唔住出番來,寶寶好掂呀 😀😀😀
不如講返你同小師妹先啦,瞓練成點呀?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:26 發表 查看引用來源
.我呢啲要狂做運動....即係好似ar keung 咁...要大量運動先瘦到...284用半年220....用多兩個月200....調咗鋪無做運動再反彈肥😤
一時既狂熱,難持久

真係想減肥成功,搵個可以持之以恒既方法啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:26 發表 查看引用來源
一唔做就返彈?係因為生活習慣問題?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-8 17:28 發表 查看引用來源

其實野食就OK,我總感覺佢吸引在係個街景同室內環境氣氛。
係㗎,都係食景,同野食好精

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-8 17:21 發表 查看引用來源

妳send俾佢果張都係背面?定係正面呢?
多事啦你😤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆