上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-8 18:55 發表 查看引用來源
睇黎呢個都係大家怕既事
我都怕
所以係屋企做就算
好chur ..... 我見過有個肥女人著住見衫...寫住..行開!唔好煩我!  😂😂😂
又見過有個好肥嘅女人...做完gym....沖完涼..全身唔著搵locker.....胸墮晒...肥過我..啲肉鬆泡泡...之後仲恐怖...將一隻腳隊落上格locker 抹身...著衫仲恐怖...原來佢黎m... 黐m 巾

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 18:53 發表 查看引用來源
無晒原動力....我好衰...要人陪...去做gym ..唔會揀晏就....廢事比啲大隻佬係咁煩住晒
明哂,係堅揪煩嘅

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 19:05 發表 查看引用來源
好chur ..... 我見過有個肥女人著住見衫...寫住..行開!唔好煩我!  😂😂😂
又見過有個好肥嘅女人...做完gym....沖完涼..全身唔著搵locker.....胸墮晒...肥過我..啲肉鬆泡泡...之後仲恐怖...將一隻腳隊落上格locker 抹 ...
what the fxxx,我一定人出聲,好自私喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 19:07 發表 查看引用來源
what the fxxx,我一定人出聲,好自私喎
大把自c 嘅師奶...日日打𧄌

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 19:11 發表 查看引用來源
嚇死人呀!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-8 18:55 發表 查看引用來源
睇黎呢個都係大家怕既事
我都怕
所以係屋企做就算
唔應佢,得佢自問自答會點🤔🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 19:11 發表 查看引用來源
真係以為自己比嗰小小錢就大哂,呢啲人好討厭

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-8 19:18 發表 查看引用來源

唔應佢,得佢自問自答會點🤔🤭
我唔會應架,我聽歌架嘛hahahaha

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-8 18:42 發表 查看引用來源

好似我一向懶做運動,
有日著見闊身衫,
仍看到自己肚腩,
果刻好hurt好唔開心,
之後就立定決心,
根本唔需要人督促的,
是自發性啊!
我係當見到操既人好fit,就會問自己可唔可以fit過佢黎做動力,哈哈。
呢招work架。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 19:19 發表 查看引用來源
真係以為自己比嗰小小錢就大哂,呢啲人好討厭
但肥c奶心底係咪想俾人撩呢,即想教練埋佢地身呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆