上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-11 12:38 發表 查看引用來源

呢度有無人會係除咗正職外,仲會有返part time嘅呢?
Part Time工有無好介紹先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-11 12:56 發表 查看引用來源

今年失業率升到上天花板,師兄有工開係好事架。
幫手果個成日智障呢
做左幾年都係慢手慢腳

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-11 13:09 發表 查看引用來源

幫手果個成日智障呢
做左幾年都係慢手慢腳
首先,師兄,快手腦細睇唔到,快俾邊個睇先??
以前有套卡通,叫高智能方程式,好睇到呢~~~~
好想有成真既一日。

可惜好多時遇到既都係低智能..........乜都唔識。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-11 14:10 發表 查看引用來源

首先,師兄,快手腦細睇唔到,快俾邊個睇先??
以前有套卡通,叫高智能方程式,好睇到呢~~~~
好想有成真既一日。

可惜好多時遇到既都係低智能..........乜都唔識。 ...
我唔會理老闆的😬😬
問題係最黑人憎個同事成日同我講多野做
自己做快d咪唔會多野做

高智能方程式youtube有呀

引用:
原帖由 bcm 於 2020-9-11 11:51 發表 查看引用來源
星星,你言重啦
水區剩返我同你仲係度間中上黎
買少見少

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-11 12:57 發表 查看引用來源

Part Time工有無好介紹先。
有我都返咗啦,不如你問吓呢度啲師兄師姐,有無好介紹仲好啦

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-11 14:42 發表 查看引用來源

其實我有諗過part time教書

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-11 14:31 發表 查看引用來源

我唔會理老闆的😬😬
問題係最黑人憎個同事成日同我講多野做
自己做快d咪唔會多野做

高智能方程式youtube有呀
HAHA......你唔使理,即你已令老闆放心啦。
但好多人鐘意老闆係度先扮工架嘛。

高智能正野黎架,細細個睇真係堅鐘意。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-9-11 14:46 發表 查看引用來源

其實我有諗過part time教書
睇肉????
Sorry,體育嗎?
教女校嗎??

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-11 14:42 發表 查看引用來源

問緊,天剎兄可能有好介紹,唔知係唔係明搓暗奶補習社呢?Twins好似有首咁上下既歌。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆