上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-13 01:36 發表 查看引用來源
你啱,所以我唔睇住啦
都仔果句,我自己都無睇,搞掂時先發覺,嘩乜咁長既~
所以其實堅唔使睇。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-13 01:58 發表 查看引用來源
龍兄一向好好氣~
人老左係長氣d架嘛😅😅

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-13 11:32 發表 查看引用來源
gimme 5😆😆😆😆🙌🏻🙌🏻🙌🏻
我嘗試過去睇
但⋯ 算啦都係留個言吹下水算啦
俾個10黎。
我本人都無嘗試過睇。
其實唔使睇,因為睇開既可能會上癮,會問野會希望快d出下一part。
所以大家上黎吹水算,我有我出野ok架啦。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-13 11:55 發表 查看引用來源

哈哈!我都好衰,一樣未睇過,只上來呃水吹。😅😅😅
Sam兄咁熟先講,大家聚番埋已經夠。
個日誌我都係自娛,將當日既事回憶番出黎。
其實可以好長篇,但真心無咩人睇仲好,有日停左都可以,最緊要呢度有個吹水地方又可以齊番人,我之前發現搞乜點解無晒人,先上返黎之嘛。

講真個日誌可以唔寫,但大家難得有個聚腳地就唔想停。😁😁😜😜

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-13 12:08 發表 查看引用來源

其實可以好長篇,但真心無咩人睇仲好,有日停左都可以,最緊要呢度有個吹水地方又可以齊番人,我之前發現搞乜點解無晒人,先上返黎之嘛。

講真個日 ...
是但啦,寫啦!咁樣講係咪仲簡潔🤣🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-13 11:58 發表 查看引用來源
你唔係臨老先唻割丫嘛
咁老先黎割都好大勇氣😆😆😆😆😆
我地應該好有心,問佢痛唔痛,同照顧佢既護士靚唔靚🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-13 12:08 發表 查看引用來源

講真個日 ...
咁你就要繼續寫啦!
因為仲有其他師兄弟姊妹會去睇㗎嘛!
實情係我自己都比較忙,
一係掛住貪玩去回覆,
所以先冇時間睇!
寫文係為自己,
師兄繼續努力啊!💪💪💪

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-13 12:22 發表 查看引用來源

咁你就要繼續寫啦!
因為仲有其他師兄弟姊妹會去睇㗎嘛!
實情係我自己都比較忙,
一係掛住貪玩去回覆,
所以先冇時間睇!
寫文係為自己,
師兄繼續努力啊!💪💪💪 ...
寫野就隨心遮。
努力既就係操番正個body同埋學多d野。
今日好天到爆,點都要同陽光玩番轉先。😝😝

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-13 12:15 發表 查看引用來源
咁老先黎割都好大勇氣😆😆😆😆😆
我地應該好有心,問佢痛唔痛,同照顧佢既護士靚唔靚🤣
hahaha佢唔彩我哋

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-13 13:19 發表 查看引用來源
hahaha佢唔彩我哋
唔可以俾fansssssss知道架
不能說的秘密😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆