上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-14 15:29 發表 查看引用來源

我當然想再快😂
想知極限去到幾多
係,我鐘意果種感覺,以為自己唔得,但身體俾出黎既反應係仲有得去既感覺,當呢種感覺出現,順住個勢去,感覺就會好正。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-14 15:30 發表 查看引用來源
coco最近都仲係落力跑?我真係好怕跑,已經好耐冇跑,但係一個老公想我同佢跑,另一個想做gym,媽,我好亂呀
我想問做完運動果下之後要唔要做愛先?
如果要,都真係幾攰,如果唔要,兩樣都做啦,亂之嘛..............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-14 15:33 發表 查看引用來源

觸電感可能性有好多種,師兄拎重野有無問題呢?
盡快搵出患處會好D,因為最怕係你心思思又做運動,又再整親。

我肩頸係好緊既人,而家做左伸展後亦好好多,所以師兄不妨考慮睇。

後推女方,佢enjoy到自己郁又頂番轉頭當然爽,等 ...
其實之前已好返曬,
要做的檢查都做曬了!
醫生說需要三個月才痊癒,
三個月後冇事我就做運動。

心口痛源於我做三種掌上壓,
每組做八下,
總共做了十種,
喺完成最後那組的時候,
我用淨餘的體力,
去做快速掌上壓,
想用僅餘的爆炸力多做最後十下,
做做下就感覺到痛楚,
之後我就停了半個月冇做掌上壓,
直至現在,痛楚亦都日益漸減,
相信好快冇事了。

師兄,畀你講講下今晚又想啪啪啪啦!😂😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-14 15:30 發表 查看引用來源
coco最近都仲係落力跑?我真係好怕跑,已經好耐冇跑,但係一個老公想我同佢跑,另一個想做gym,媽,我好亂呀
咁你又跑又做gym,遲啲應該最fit係你。😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-14 15:33 發表 查看引用來源
係呀係呀係呀🥰🥰🥰🥰🥰
點解之前多咗啲人,而家又小左d人嘅
最衰係我講開運動啦!
啲人上嚟喺講咸濕嘢,
唔係講做運動,
就算講做運動都係床上運動。😂

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-14 15:35 發表 查看引用來源

不過跑步好講毅力,
現在我都懶跑步,
之前去跑步都係為左去玩單雙槓,
每跑一個圈,就停下來去做玩槓上動作,
自從胸部附近感到痛楚,
就停止了落街鍛鍊這些動作,
之後就留在家裡做其他消脂運動,
要我跑3k可能都會有想死的感覺。 ...
師兄,玩上槓其實都幾........要求高既運動。即容易傷,因為我地引體上升時,谷上去,會唔會用錯力,又或拉親。
你玩呢D之前,不妨先試下唔同既簡單動作。
唔怕老實講,幾個月前我玩Tabata,第一日做完以為無咩料到,點知第2日酸痛黎料抖左幾日.......
身體係會投訴你好日都唔用佢地,一用唔可以去太盡架。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-14 15:37 發表 查看引用來源
我以前都有諗過跟班跑,因為有朋友一齊,但係我見到太多人,驚左就冇跟啦
依家太多同時跑,係有d風險

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-14 15:36 發表 查看引用來源

初初玩到半馬
試過自己一個朝早玩左30k先返屋企😂😂
以前我閒閒地跑1小時,
果時曾經好想去跑半馬,
現在對跑步一啲信心都冇,
都係留在公園或家裡玩健身好過。

30k對我太遙遠了!
教練真係好勁!👍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-14 15:40 發表 查看引用來源

係,我鐘意果種感覺,以為自己唔得,但身體俾出黎既反應係仲有得去既感覺,當呢種感覺出現,順住個勢去,感覺就會好正。
衝線一刻特別有力

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-14 15:38 發表 查看引用來源

點敢.......
但見妳仲未轉相,即未俾人發現嘛。
當然要講:線條好線條好.............
師兄師兄,有咩發現呢?
開心share好喎!😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆