上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-16 02:24 發表 查看引用來源
嘩!以為入錯舖,大家變咗專業運動員,勁呀!
要保持體能,做愛都有力啲…

Morning all~

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-16 09:19 發表 查看引用來源
Morning all~
6度兄早晨!
大家早晨!

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-15 18:01 發表 查看引用來源

欖球,一俾人撞停就三個人衝過黎攬低你😂😂
欖球,我睇見就痛,HAHA.......
即衝果下好正,但如果突然有條友係側邊飛撲埋黎,真係好似睇緊喪屍片

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-15 18:01 發表 查看引用來源
我唔知喎,你試吓一路浸住喺水睇吓咩效果
試左啦,去水上樂園玩5,6個鐘都無事架,返酒店仲可以大戰添。
妳果個咩袋咁流架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-9-16 02:24 發表 查看引用來源
嘩!以為入錯舖,大家變咗專業運動員,勁呀!
師妹,我地男人鐘意睇肉就梗,發現運動左之後耐力好左嘛。
FIT左D女生見到又嘩嘩聲喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-16 10:57 發表 查看引用來源

即衝果下好正,但如果突然有條友係側邊飛撲埋黎,真係好似睇緊喪屍片
師兄形容得嚟又好鬼死貼切囉!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-16 10:57 發表 查看引用來源

試過我個fd俾我拉到佢訓低,之後俾我拖住跑六份一個場🤭🤭

引用:

我係架火車
我個fd係喪屍🤭🤭

附件

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-16 11:03 發表 查看引用來源

師兄形容得嚟又好鬼死貼切囉!😂
係架,我好鐘意睇喪屍片,由以前行得慢過龜既walking dead,到而家屍殺系列會撲埋黎都會睇。
欖球,其實我唔係好識點玩,只知香港玩果班,企側邊打氣D女好索既有,少布既又有,三五識7都同你攬頭攬頸既都有,正到爆。
可憐我玩果D既呢,乜Q都無。
你有無見打保齡會有條索女彈下彈下打氣先?無喇........
踢足球,D女仲會呻悶,做咩成班男人狗衝但又遲遲都入唔到波既?大佬,我守籠架,被人入到咪即我輸。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆