上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 14:50 發表 查看引用來源

其實我唔明白,
亦都唔係好識分,
真的是SP而沒感情,
真的做到愛嗎?
一、兩次都或者可以的。
好難分得清楚,因此好多人沉船

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-9-18 15:05 發表 查看引用來源
好難分得清楚,因此好多人沉船
係,而且取名sl,大家會開心好多。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 15:18 發表 查看引用來源

係,而且取名sl,大家會開心好多。
我覺得有保留, 開始覺得會係, 但真係有左尼d名, 感覺會比野壓住左。
既然無名無份, 搞咁多名目就咩, 知對方有咩野會搵自己已經夠

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-18 15:27 發表 查看引用來源

我覺得有保留, 開始覺得會係, 但真係有左尼d名, 感覺會比野壓住左。
既然無名無份, 搞咁多名目就咩, 知對方有咩野會搵自己已經夠
即是盡在不言中,互相有默契,那就最開心吧!對嗎?

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 15:34 發表 查看引用來源

somethings like that啦, 太多承諾同負擔, 唔係好事

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-18 15:40 發表 查看引用來源

somethings like that啦, 太多承諾同負擔, 唔係好事
對,本來大家只係想輕鬆尋開心。😁

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 15:34 發表 查看引用來源

尼d唔一定要爆房, 有默契, 同SP出去飲酒, 講下笑, 見到D搞笑野一齊笑下, 尼D都好過癮最緊要有共嗚

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 14:48 發表 查看引用來源

其實同女人講心時,
男人都會感覺無限情趣。😁
在我而言,兩性某程度上係公平既。
即D人講,食女食女,無錯係好普遍既講法,咁咩情況下叫食仔呢?
條仔正??
我無深究同女方一齊時,究竟係我食佢定佢食我,但至少有一點我會做到既係,如果要再提起,多少年後佢都會講得出一、兩件同我發生過既開心事。

而唔希望係云云棍仔中既其中一件,佢地只會好含糊講:上床勁囉,靚仔囉果D流雞野。
講呢D,咪即係好似我地男人講:條女正囉,身材好架,多水多汁一樣。
所以情趣真係好緊要。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 14:56 發表 查看引用來源
要問下高手龍兄先知
師妹手頭上果件係點稱呼先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 15:53 發表 查看引用來源

師妹手頭上果件係點稱呼先?
大爺😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆