上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 16:03 發表 查看引用來源

感覺俾野壓住就一個情況下發生好喇
師兄有經驗,請講多D心得分享下。
咪玩啦, 我尼D small potato, 最多只可以帶住副柒look黑膠框眼鏡, 打開個口, 同埋左邊A君, 右邊B君, 三個人一齊頭檸檸, 點解人地咁多女, 我地就要坐起度ON99

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-18 17:01 發表 查看引用來源

咪玩啦, 我尼D small potato, 最多只可以帶住副柒look黑膠框眼鏡, 打開個口, 同埋左邊A君, 右邊B君, 三個人一齊頭檸檸, 點解人地咁多女, 我地就要坐起度ON99 ...
我唔信.....師兄,有無計先?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 16:30 發表 查看引用來源
bb油熱毛巾呢d全年都有
講到好似去左劏蛇店咁好服務添........
呢D好野唔可以得大爺一個人嘆架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 17:13 發表 查看引用來源

我唔信.....師兄,有無計先?

唔信咩先

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-18 17:26 發表 查看引用來源

唔信咩先
師兄應該係有計之人,唔似我........全程食白果~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 17:38 發表 查看引用來源

師兄應該係有計之人,唔似我........全程食白果~~~~
睇你icon副body, 已經溝死女啦,你睇我icon, 樣都冇,冇面見人喎

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-9-18 17:43 發表 查看引用來源

睇你icon副body, 已經溝死女啦,你睇我icon, 樣都冇,冇面見人喎
HAHA,師兄,我地呢度唔使太謙架。
我到body未到溝死女,努力左就叫換下頭像遮。
無icon都溝到女先叫真正溝到女架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 18:42 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,我地呢度唔使太謙架。
我到body未到溝死女,努力左就叫換下頭像遮。
無icon都溝到女先叫真正溝到女架。
我尼D叫死剩把口咋,溝女太浪費精神啦,除非遇到個啱心水,我先會放精神時間落去。否則識下朋友,吹下水,搞下笑,約下飯局酒局咁,會更開心

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 16:11 發表 查看引用來源
可以開始,卻不會發展??(下)

當我地一眾同事都梳洗好後,就去酒店食自助餐了,由於人多,酒店一早已劃分一個區域俾我地,公司酒店旅行,有個有趣地方係,D同事你會大部份都識,但多數都唔會好熟,見面時,會點頭,會微笑,但就講唔到咩野,即 ...
係埋一齊唔卑人知,有時一個眼神就會被別人發現

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 14:52 發表 查看引用來源

咁我哋如果談情,
那就代表是SL?
笑死我, Sam 兄果然緊貼住coco 姐......嘅post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆