上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-25 15:29 發表 查看引用來源

恭喜師兄啊!
迫爆衫,
我真的還未敢去著。😅
我都爆晒衫 👇🏿

附件

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-25 15:22 發表 查看引用來源
一時時,跑完太陽又出番來
咁就very good~~
今日都好天,好爽。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-25 15:29 發表 查看引用來源

恭喜師兄啊!
迫爆衫,
我真的還未敢去著。😅
HAHA.......俾D動力,努力加油呀喂。

我之前會去UA買Compression著既。
後黎而家改左多買Fit算,因為compression條腰再fit都真係好貼身。
早幾日返屋企時,有個同樓住客,即師兄知,而家入"車立",有D人真係橋埋雙手等人按,果日我又買晒野兩隻手兩大包,果位阿哥就好好人,問我住邊層,幫我按埋。
係短短既同"車立"時,佢講左句:你好Fit喎。
我真係打左個突,因為男人好少讚男人,而且仲要唔識,之後佢講其實佢有時會見我落街跑得好甘。
我好低B地......事後真係返屋企照一照鏡,乜今日件衫好托咩著得?連唔識既人都問我點樣keep得fit既心得。

其實呢個亦都係動力,因為原先呢排悶悶地想揸流攤,但心諗唔得,都係做果幾set野遮,爆爆佢啦,就頂硬上左。

買衫真係刺激消費外仲刺激埋運動決心。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-25 16:24 發表 查看引用來源
我都爆晒衫 👇🏿
哈哈,同媽媽一樣咁脹

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-25 16:53 發表 查看引用來源

後黎而家改左多買Fit算,因為compression條腰再fit都真係好貼身。
早幾日返屋企時,有個同樓住客,即師兄知,而家入"車立",有D人真係橋埋雙手等人按,果 ...
我俾人問得最多係...你係咪健身教練😓

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-25 18:33 發表 查看引用來源
哈哈,同媽媽一樣咁脹
疫情底下,通漲是硬道理。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-25 18:57 發表 查看引用來源
疫情底下,通漲是硬道理。
只有我身邊啲人漲,我反而縮細咗⋯⋯

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-25 14:44 發表 查看引用來源
走前有段小插曲,就係我同Stephen傾計時,期間有3個女生不斷望向我倆,當中有一些細微的小動作,有獵人天性的Stephen當然嗅出分別來,簡單而言,女生看男生,有興趣沒有,從眼神,咀的微笑開合,身體傾向性,以及腳尖方向已可以猜出一二,不 ...
我淨係睇咗你問妳成晚未食嘢?之後我就覺得好肚餓啦

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-25 16:24 發表 查看引用來源
我都爆晒衫 👇🏿
師兄真搞笑,
畀你笑死!😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-25 16:53 發表 查看引用來源

早幾日返屋企時,有個同樓住客,即師兄知,而家入"車立",有D人真係橋埋雙手等人按,果 ...
係呀!畀人讚真係一個原動力,
聽到後會覺得自己沒有白費功夫,
雖然我只係重操兩個月唔夠,
但都有女同事讚我fit左,
男同事都有咁講,
我自己都估唔到,
一個著鬆身衫會突出肚腩嘅人,
未夠兩個月,
已見到顯著的成績,
其實自己都幾開心,
所以今年秋天可以著slim fit嘅衫了,
但逼爆就仲未得,