上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-26 19:04 發表 查看引用來源
頭先你打個「屌」字令我聯想起好多性愛體位😂
講返,我覺得被動轉主動呢一下係成個動作最難嗰下,如果overcome咗就進步神速。
其實我打咗出嚟都知自己打錯字,
但呢度係引版,
見到個屌字大家都不足為奇,
所以我冇刻意改返個字,
我自己都諗到會有不同嘅姿勢,哈哈!😂😂😂

承你貴言啦!
希望快啲掌握到出力的姿勢,
然後做出第一個引體。🙂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-27 01:44 發表 查看引用來源

師兄,估唔到好有心得下喎,仲有唔吊被吊又主動吊添。
我喜歡你既字眼😝😝
其實我乜都唔識,😅
全靠youtube上的教學。🤭

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-27 09:30 發表 查看引用來源

其實我乜都唔識,😅
全靠youtube上的教學。🤭
師兄有唔清楚即管問,幫到手一定幫。
我今早去操左輪,爽晒。
而家再同家人出去。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-27 09:25 發表 查看引用來源

其實我打咗出嚟都知自己打錯字,
但呢度係引版,
見到個屌字大家都不足為奇,
所以我冇刻意改返個字,
我自己都諗到會有不同嘅姿勢,哈哈!😂😂😂

承你貴言啦!
希望快啲掌握到出力的姿勢,
然後做出第一個引體。🙂 ...
或者你可以試下買條橡根帶幫手做下引體(如圖)。喺屋企得閒又可以攞來夾下背。

附件

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-27 12:55 發表 查看引用來源
或者你可以試下買條橡根帶幫手做下引體(如圖)。喺屋企得閒又可以攞來夾下背。
原來可以咁做。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-27 12:54 發表 查看引用來源

師兄有唔清楚即管問,幫到手一定幫。
我今早去操左輪,爽晒。
而家再同家人出去。
收到晒!
做完運動去街都幾爽,
個人行步路都會輕鬆點,
Enjoy your family day!🙂

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-9-27 12:55 發表 查看引用來源
多謝師兄建議,
我都正想買這個小玩意,
因為呢個小玩意,
另外都做到好多其他健身的動作。👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-27 14:06 發表 查看引用來源

收到晒!
做完運動去街都幾爽,
個人行步路都會輕鬆點,
Enjoy your family day!🙂
係,今日放縱下,去飲咖啡可以落糖。🤣🤣

今日出去食飯,玩,香港人既消費力真係好強勁。
但更強勁既係,而家d人妻都好正,話說帶小朋友去玩時,現場野性背心短褲既人妻有,斯文波大大既又有。話說玩個game係掉波仔既,因反彈個波仔彈左出場外,我轉身去執時,俾一個人妻執起左俾番我時,貴氣斯文又微笑下,今個樂園仔真係玩得開心到呢~
😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-27 18:42 發表 查看引用來源
今日出去食飯,玩,香港人既消費力真係好強勁。
但更強勁既係,而家d人妻都好正,話說帶小朋友去玩時,現場野性背心短褲既人妻有,斯文波大大既又有。話說玩個game係掉波仔既,因反彈個波仔彈左出場外,我轉身去執時,俾一個人妻執起左 ...
龍兄心裡係咪想同人妻講, 其實我唔係想要呢個波仔⋯係面前另一對🟣🟣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆