上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-4 20:25 發表 查看引用來源

申請
之後好似有個app俾個選手
跑完指定距離再upload
大概係咁
實際要再問下人
download official app
跟GMT 00:00 後夠04/10,就可以開app,跑
跑夠里數就停
搞掂

唔洗upload

回覆 1# dragonbone 的帖子

dragonbone,呢兩日係屋企無無聊聊,朝早出去做完運動,之後無野做,於是抽空慢慢欣賞你既回憶錄,睇完晒你既故事之後,相當㵪慕,不得不回覆表達一下對你既欽敬。
講起人妻,我好多年前都曾經同過一個人妻一齊過,當時年紀都尚輕,剛出來做事無耐,都教識我好多床上技巧,之後雖然分開左,都仲有聯絡下,都成日言語上咸濕下佢,大家都太熟,所以可以暢所欲言。就算而家都仲有互相問侯下,始終女人都係想人關心。雖然都唔會再一齊,但好多時都會幻想同佢做。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-4 20:25 發表 查看引用來源

申請
之後好似有個app俾個選手
跑完指定距離再upload
大概係咁
實際要再問下人
點防止出古惑呢?
定……當大家都真心乖仔?
又幾有趣。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-10-4 20:36 發表 查看引用來源
download official app
跟GMT 00:00 後夠04/10,就可以開app,跑
跑夠里數就停
搞掂

唔洗upload
咁跑平地咪隨時著數左?定係球場跑圈架?

引用:
原帖由 cmlam 於 2020-10-4 22:09 發表 查看引用來源
dragonbone,呢兩日係屋企無無聊聊,朝早出去做完運動,之後無野做,於是抽空慢慢欣賞你既回憶錄,睇完晒你既故事之後,相當㵪慕,不得不回覆表達一下對你既欽敬。
講起人妻,我好多年前都曾經同過一個人妻一齊過,當時年紀都尚輕,剛出 ...
多謝師兄欣賞,欽敬又太俾面嘞。😂😂
咁呢d回憶係有得著亦令人成長,其實可一不可再。
我都亦仲同我人妻有聯絡,間唔中會食飯講近況,但下文就唔會有。因為有d野,過去式係最珍貴所以先叫人回味,咁對大家先係最好。😁😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-4 22:14 發表 查看引用來源

點防止出古惑呢?
定……當大家都真心乖仔?
又幾有趣。
well
手提電話有樣野叫GPS功能⋯
定你睇得我國既新聞太多,騎單車跑馬拉松short cut跑完個比賽?
elite果批就圍住聖占士公園跑
會join virtual run既,又唔會拎黎比較成績7日內跑完按finish就搞掂,專心等牌仔寄到府上

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-4 22:16 發表 查看引用來源

咁跑平地咪隨時著數左?定係球場跑圈架?
你喜歡的話
跑麥里浩徑是但幾段湊夠42.195 都得

挑戰自己,你都得架!challenge yourself
nike slogan

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-10-4 22:36 發表 查看引用來源
你喜歡的話

nike slogan
哦?師妹會咁樣跑?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-10-4 22:36 發表 查看引用來源
你喜歡的話

nike slogan
昨日個fd係跑馬地玩左四個鐘😂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-5 09:19 發表 查看引用來源

昨日個fd係跑馬地玩左四個鐘😂
不過昨日天氣惡搞
曬同熱
我昨日啲朋友係大圍馬鞍山大埔同埋跑馬地loop圈
跑馬地loop圈應該好多人

我有個frd中暑,有個係loop圈時要跳船

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆