上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-9 13:04 發表 查看引用來源
咁如果俾我我覺得我都有興趣玩,乜係咩有好多牌子㗎
堅多,但我未識分邊個好同有信心,我睇下評價先。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-9 13:17 發表 查看引用來源

無玩
遙控車就有幾架🤭🤭
師兄有無見過,而家有D係車有鏡頭,可以望住條路咁架喎。
但我無玩過。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-9 13:22 發表 查看引用來源
DJI好似依家算大路
係,好多人都揀佢。
但又聽講重量都有限制,售後配套都好緊要。
最正有條友問,拍完D片,會唔會被大陸偷左黎用,我諗緊條友用部機會拍D咩片咁緊要.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-9 12:21 發表 查看引用來源

我都係初步了解中。
因為我住附近個球場早排無人打波,我見有人放機,仲可以放到出海邊,飛黎飛去好好玩。
當然,佢舊電唔係可以玩好耐既,而第一身鏡頭就好正囉。 ...
飛出海嘅第一身鏡頭諗起都正囉!
師兄如果嘗試咗之後,
記得上來分享給大家知你的感受。😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-9 13:31 發表 查看引用來源

師兄有無見過,而家有D係車有鏡頭,可以望住條路咁架喎。
但我無玩過。
果d場好快做唔住
主要未普及

任天堂Mario kart都出左

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-9 13:34 發表 查看引用來源

係,好多人都揀佢。
但又聽講重量都有限制,售後配套都好緊要。
最正有條友問,拍完D片,會唔會被大陸偷左黎用,我諗緊條友用部機會拍D咩片咁緊要....... ...
早兩年抽獎抽左部
不過唔玩放左俾朋友

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-9 15:29 發表 查看引用來源

飛出海嘅第一身鏡頭諗起都正囉!
師兄如果嘗試咗之後,
記得上來分享給大家知你的感受。😁
要練習下先。
我怕會係分享飛落海個感受喳,HAHA........

其實遙控車有鏡頭我都想玩,以前睇到愛情片,男生會氹女生時,其中一招就係開住架車去送信約會,車的鏡頭下望住女生係信上寫好字,放番架車度,男生再控制睇女生回覆。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-9 15:39 發表 查看引用來源

果d場好快做唔住
主要未普及

任天堂Mario kart都出左
係,我都見到~~~~
但首先間屋係唔係要有番咁上下大同埋唔好咁多野擋住先好玩。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-9 15:39 發表 查看引用來源

早兩年抽獎抽左部
不過唔玩放左俾朋友
我都堅係喎。
而家仲放左係屋企,但果部係室內既,即無乜風,新手玩。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-9 15:45 發表 查看引用來源

我都堅係喎。
而家仲放左係屋企,但果部係室內既,即無乜風,新手玩。
咁正架,玩下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆