上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-10 18:43 發表 查看引用來源

我睇開果兩隊都無份😂😂
不過去到game 7會好睇好多
我其實鐘意火箭,但更鐘意高比仔,所以讓路捧湖人🤣🤣。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-11 01:32 發表 查看引用來源

我覺得game 7機會唔大。今仗熱火搏到盡。下場未必回到氣…
咁game 6完左佢好,如果真係到食7,熱火會爆左團火贏埋都似。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-10 17:44 發表 查看引用來源
如果再加上柔若無骨… 實在是一大享受。
柔若無骨係咩呀?

「點解老公可以喺街到睇女睇到出晒神,同佢講睇唔緊要,唔好睇到家定晒人哋都知,我喺身邊真係覺得好唔尊重。你哋老公係唔係咁㗎?」

你地 / 你地老公又係咪咁架?😂

https://skypost.ulifestyle.com.h ... F%E5%8F%97%EF%BC%9F

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-12 07:43 發表 查看引用來源
柔若無骨係咩呀?
嗯… 抱著有種軟綿綿感覺吧。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-12 07:43 發表 查看引用來源
柔若無骨係咩呀?
好似棉花糖

引用:
柔若無骨係咩呀?
好似棉花糖

湖人準備拎總冠軍😂😂

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-12 08:13 發表 查看引用來源
「點解老公可以喺街到睇女睇到出晒神,同佢講睇唔緊要,唔好睇到家定晒人哋都知,我喺身邊真係覺得好唔尊重。你哋老公係唔係咁㗎?」

你地 / 你地老公又係咪咁架?😂

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2774045/%E ...
睇女仔就梗睇。都有啲鍾意人望。Sam師兄教,眼神放柔啲…

其實望女仔眼神閃縮咪重弊…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-12 09:12 發表 查看引用來源
嗯… 抱著有種軟綿綿感覺吧。
我記得師兄好似用呢個字形容過自己妻子~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆