上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-12 09:27 發表 查看引用來源
湖人準備拎總冠軍😂😂
湖人堅揪,但James係唔係都年紀大喇,出年仲有無得拎呢?
其實我睇好字母哥隊波日後大熟大勇時可以有幾勁架~~~~
仲有出年奧運,唔知會點安排呢?因為聽講好似同NBA撞期。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-12 08:13 發表 查看引用來源
「點解老公可以喺街到睇女睇到出晒神,同佢講睇唔緊要,唔好睇到家定晒人哋都知,我喺身邊真係覺得好唔尊重。你哋老公係唔係咁㗎?」

你地 / 你地老公又係咪咁架?😂

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2774045/%E ...
HAHA........ 如果係真,真係太搞笑。
我估我都會望女仔,但好少會望到入晒神。但我望人,其實我又唔怕俾人知,男人昅女,老實講,一係靚一係極騎呢,咁呢D女人自己都識分。做男人最忌俾女生感覺係想望唔望但又keep住偷望,怪怪的。
當然,如果有女伴在旁,男人都應該要醒目。
但好奇怪,我同女仔一齊時,往往都係個女仔會提我有女昅,仲會問我意見,果個女仔靚唔靚,好唔好睇,多過係我望番黎提出。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 11:06 發表 查看引用來源

湖人堅揪,但James係唔係都年紀大喇,出年仲有無得拎呢?
其實我睇好字母哥隊波日後大熟大勇時可以有幾勁架~~~~
仲有出年奧運,唔知會點安排呢?因為聽講好似同NBA撞期。 ...
占士37呀
無傷最少仲有兩年玩

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-12 12:40 發表 查看引用來源

占士37呀
無傷最少仲有兩年玩
James 37, Stephen Curry都年過30,呢兩個係我最有印象。
佢地都拎過總冠軍。
係火箭既夏登未,出年應該仲係一樣好好睇。

James 37,唔講笑,佢真係勁左好多好多年...........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 14:13 發表 查看引用來源

James 37, Stephen Curry都年過30,呢兩個係我最有印象。
佢地都拎過總冠軍。

James 37,唔講笑,佢真係勁左好多好多年........... ...
調轉咁講
占士拎冠軍個陣容
好多時幾個球星級/過氣組成

反而睇馬刺過往紀錄,就會覺得教練內力深厚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 14:13 發表 查看引用來源

佢地都拎過總冠軍。

James 37,唔講笑,佢真係勁左好多好多年........... ...
其實我好唔鐘意Lebron,佢呢條友為左冠軍點都得
仲有D final sec shot佢心理質素好差,係平常打交得出貨

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 11:18 發表 查看引用來源

HAHA........ 如果係真,真係太搞笑。
我估我都會望女仔,但好少會望到入晒神。但我望人,其實我又唔怕俾人知,男人昅女,老實講,一係靚一係極騎呢,咁呢D女人自己都識分。做男人最忌俾女生感覺係想望唔望但又keep住偷望,怪怪的 ...
其實女伴係想你批評吓條女,再讚佢更優秀

女人嘛......

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-10-12 15:29 發表 查看引用來源

調轉咁講
占士拎冠軍個陣容
好多時幾個球星級/過氣組成

反而睇馬刺過往紀錄,就會覺得教練內力深厚
係,但真心講,馬刺睇得出成條formula咁打,就贏左,其實有D悶。
唔知真定假,果時有講,馬刺拎冠軍,全美收視係麻麻地,唔係佢地無人氣,而係.......唔刺激,阿鄧肯已好屈下。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-12 15:48 發表 查看引用來源

其實女伴係想你批評吓條女,再讚佢更優秀

女人嘛......
哈哈! 咁架咩
呢D情況我多數無留意,問就多數睇唔到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 15:55 發表 查看引用來源

係,但真心講,馬刺睇得出成條formula咁打,就贏左,其實有D悶。
唔知真定假,果時有講,馬刺拎冠軍,全美收視係麻麻地,唔係佢地無人氣,而係.......唔刺激,阿鄧肯已好屈下。 ...
Tim Duncan double double 王,轉身擦板就搞掂係悶D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆