上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-14 15:25 發表 查看引用來源

如果做瑜珈呢?
我記得有次我玩緊部行山機,個女生係我後邊放左張墊玩瑜伽,我係對住全身鏡練既,咁反射下睇住佢做一系列既瑜伽動作,真係正到呢....... 佢仲要除鞋露趾,屁股翹翹添。

其實做運動俾人望,我最多擔心係走左 ...
呀龍兄,我梗係冇可能正到完美, 但問題係,仲係超級below average 😭

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-14 15:31 發表 查看引用來源

女生應該仲down,係唔係會懷疑自己無吸引力呢??
哈哈!果然男人下體係好誠實

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-14 15:37 發表 查看引用來源

你咁樣兜個圈讚自己.... 其實係你型又fit, 人哋特登選個位吸引你注意。又唔係直接對住你,偏偏選個反射位,你睇佢幾有心思
no no no,我都想,但點會。
只係想講,近距離望,真係食冰淇淋感覺好一流。
而如果女生係索靚,男生亦會欣賞多於昅野心態既。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-14 15:40 發表 查看引用來源

呀龍兄,我梗係冇可能正到完美, 但問題係,仲係超級below average 😭
女人係無完美架。
好似選美:
男生女生一齊睇都好,邊個靚?
男生指出1號樣靚,2號身材好D,3號夠波大,4號眼識放電。
但女生會好似快速戰力值一掃............
1號無身材,2號樣唔掂,3號似隆胸,4號係發姣。
男女生睇女仔,就算望住同一樣野但都好似講緊唔同物體,所以妳講妳below,係作不得準。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-14 15:50 發表 查看引用來源

哈哈!果然男人下體係好誠實
男人不嬲好誠實架.......對住無興趣既野。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-14 15:37 發表 查看引用來源

你咁樣兜個圈讚自己.... 其實係你型又fit, 人哋特登選個位吸引你注意。又唔係直接對住你,偏偏選個反射位,你睇佢幾有心思
Kat姐所言甚是,
我都覺得情況會係咁。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-14 16:04 發表 查看引用來源

no no no,我都想,但點會。
只係想講,近距離望,真係食冰淇淋感覺好一流。
而如果女生係索靚,男生亦會欣賞多於昅野心態既。
師兄講開我又諗起,
我拉槓受傷嗰日,
對面都有個女人喺度做緊伸展動作,
諗諗下,都唔知我係咪掛住望佢,
搞到血氣衝上腦,
導致血循環有點失衡,
因而拉到受傷。😅😅😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-14 16:10 發表 查看引用來源

女人係無完美架。
好似選美:
男生女生一齊睇都好,邊個靚?
男生指出1號樣靚,2號身材好D,3號夠波大,4號眼識放電。
但女生會好似快速戰力值一掃............
1號無身材,2號樣唔掂,3號似隆胸,4號係發姣。
男女生睇女仔,就算望 ...
師兄又好似幾有道理。👍👍👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-14 16:15 發表 查看引用來源

Kat姐所言甚是,
我都覺得情況會係咁。
終於見到你啦!

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-14 16:19 發表 查看引用來源

師兄講開我又諗起,
我拉槓受傷嗰日,
對面都有個女人喺度做緊伸展動作,
諗諗下,都唔知我係咪掛住望佢,
搞到血氣衝上腦,
導致血循環有點失衡,
因而拉到受傷。😅😅😅 ...
血氣冇衝去小Sam 咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆